אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2001 | 18:08 | מאת: בילי

מה נשמע? לא התכתבנו כבר כמה ימים. וכנראה שפיספסתי.....- את נוסעת? לאן? לכמה זמן? סליחה על החטטנות , סתם רוצה לשמוח בשמחתך. אוהבת בילי

21/06/2001 | 18:43 | מאת: אביב

היי בילי מתוקה, מה שלומך ? איך בעבודה ? איך הקושקוש הקטן ? ואת לא מחטטת בכלל. אני נוסעת לסופשבוע - שישי שבת, לגליל, להנות מהטבע ומעצמי, לנוח קצת ולצבור כוחות. עכשיו כשחזרתי לעצמי ולחיים, אני יכולה להרשות לעצמי גם להתפנק קצת, ולהרגע. אוהבת אביב.

21/06/2001 | 18:59 | מאת: Angel

פעם אהבתי לטייל... תהני ותחזרי חזקה... אנג'ל. :) ובקשר להודעה- עזבי.זה שום דבר. סתם התחשק לי לשפוך קצת. זה בסדר שהפסקת באמצע.זה טוב שהפסקת באמצע. אולי לא תאמיני אבל כשכתבתי את הודעה השניה, דוקא כן חשבתי על זה. האמת תכננתי לכתוב משהו הרבה יותר קצר ואכשהוא תוך כדי התפרצות החלקים הפנימיים,זה התארך ואז כבר תכננתי לשנות את הכותרת שנושאת את שמך כדי שהדבר לא יגרום לך לאי נוחות. אבל בסוף,מאורך הכתיבה,שכחתי לעשות זאת. אז זו הבעיה שלי,מצטערת ושוב סליחה :)

21/06/2001 | 20:03 | מאת: בילי

איזה כיף - טיול. תהני , תהני ותהני. זה מה שיש לי להגיד לך. מגיע לך. אצלי הכל בסדר , כולל הקושקוש . תסעי לך בשלום , ואל תשכחי לחזור ולספר חוויות. סוף שבוע נפלא. בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית