שידוכים - האם זה מראה שהבת רוצה לדבר יותר מהבן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/06/2023 | 16:09 | מאת: גאולה770

אני בחורה חרדית והכרתי מישהו באתר שידוכים ומסתבר שיש כמה נתונים משותפים לשנינו אז יצאנו לפגישה כמו שזה מקובל בשידוך וכשסיימנו הבחור התקשר אליי כמו תמיד אחרי כמה שעות להודיע שהגיע הביתה וכל זה ולשאול מה שלומי אבל ביומיים האחרונים הוא לא התקשר אליי או שלח הודעה האם זה נכון שאני יתקשר אליו או שלא כי אני רוצה שזה יבוא מימנו ואני לא רוצה לצאת נואשת שרק אני רוצה לדבר איתו והוא לא השאלה שלי היא מה הוא יחשוב אם אני יתקשר אליו , שאני רוצה אותו יותר והוא לא? או שזה בסדר להתקשר ולהרגיש יותר משוחררת כי גם עם בנים בדרך כלל אני לא מתקשרת כי אם הם ירצו הם יתקשרו ככה אני עם בנים ...

שלום גאולה, אם חשוב לך לדבר אתו - תתקשרי. להמתין עד שהוא יעשה את הצעד זו אפשרות, אבל אז הכל תלוי בו. איני רואה בעיה בליזום קשר ואם זה מוצלח ויש עניין הדדי - מה טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית