תרגיל עוקץ ................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2023 | 15:15 | מאת: חטוליטוש

לפני כמה שבועות קיבלתי שיחה בשעות הלילה המאוחרות שיחה לא מזוהה עניתי ונתבקשתי לתת פרטים בטלפון על פרטי חשבון הזדהה מבטחון של הבנק והודיע לי שהחשבון בנק שלי נפרץ !! נשמע לי מוזר ולא נתתי פרטים שוב התקשר אותו אחד ושוב ביקש פרטים אמר שזה ממש חשוב שוב ניתקתי לו את השיחה בפעם השלישית בעלי ענה ושוב אותו הדבר ביקשתי מבעלי שינתק את השיחה הוא ממש יצא מגידרו ולא אחזור על המילים כאן מה שנאמר אך זה השאיר אותנו ערים כל הלילה נכנסתי לחרדה והדופק התחיל להאיץ עד כדי כמעט אילפון!! למחרת התקשרתי מיד לבנק וביקשתי שהענין יועבר מיד לטיפול... הייתי חייבת להגיע לבנק להצהיר ומשם ועד היום החשבון שלי חסום בגלל החקירה שעדיין לא הסתיימה !! עדיין רועדת מהמצב וההבנה שניסו לעקוץ אותי בחשבון אך מחכה שגם זה יסתיים ! ואם לא די בכך אתמול ירדתי לקחת דואר מהתיבה החדשה שהתקינו אצלנו בבנין וניסו לגנוב לי דבר דואר במעטפה שהיה בה כרטיס אשראי ! גם הלחץ של החגים לאחרונה לא עושה לי טוב והמתח בבית הכל מגביר אצלי את המצב החרדתי שלי נראה לכאורה שאני מתפקדת אך אני ממש לאאא מה הייתי צריכה את כל הדברים האלה על הראש המתפוץ שלי??? כשכתבתי בפעם הקודמת אפילו לא יכולתי להעלות את כל זה אך זה באמת מרסק אותי לגמרי חטולית

29/05/2023 | 19:29 | מאת: שירה2017

באמת מלחיץ מטןד ומדאעג חטולית יקרה. יש היום הרבה דרכים לבמקים ולחברות כרטיסי האשראי לוודא שאכן לא בעל הכרטיס או החשבון ביצעו עסקה מסויימת והם מזכים את הלקוח. אל תשכחי שהם מבוטחים ומחוייבים לפצות את הלקוחות שנעקצו. מקווה שהכל יסתדר בקרוב שלך שירה

הי חטולית, טוב שהיית עירנית! כעת זה בטיפול הבנק, והם יעילים מאוד ויתפסו את הנוכלים. וזה באמת מערער, הידיעה שמנסים לגנוב אותנו. אודי

31/05/2023 | 06:58 | מאת: סוריקטה

מצטרפת - יפה שהיית עירנית. ומסכימה שמטריד מאד ומעורר חרדות עוצמתיות. העולם מורכב גם מנוכלים &^%^@$%... בוקר טוב, סוריקטה

31/05/2023 | 07:15 | מאת: מיכל...

יואו....ממש נורא!!! טוב שמטופל! באמת צריכים להיות ערניים.

31/05/2023 | 13:04 | מאת: חטוליטוש

את לא יודעת כמה מלא אנשים נופלים בפח במצבים כאלה ומגיעים לבנק כדי לשנות את כל הפרטים נוכחתי בזה באותו היום שהייתי בבנק מזעזע פשוט לא יאומן ועד שהחקירה תסתיים יקח עוד זמן תודה על המילים שלך חטולית

31/05/2023 | 19:18 | מאת: חטוליטוש

אכן העולם מלא בנוכלים מכל מגוון הקשת אני עדיין לא מעכלת מה שעברתי ביום אחד גם העוקץ וגם נסיון גניבת כרטיס האשראי מתיבת הדואר החדשה שרק כעת התקינו אותה תודה יפה שלי חטולית

31/05/2023 | 19:19 | מאת: חטוליטוש

אכן כן אסור לענות לאף אחד שמתקשר מבטחון של בנק הכל עוקץץץ תודה מתוקה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית