אישפוז תזכורת לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2001 | 07:36 | מאת: יהודה

http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=66&i=2833&t=2833

21/06/2001 | 19:06 | מאת: דר' עמי אבני

יהודה שלום צר לי מאד מאד לקרוא את מה שכתבת. זה כמובן מעמיד את כל מה שאתה אומר בהקשר אחר לגמרי. מה שאתה מתאר זו התנהגות פושעת ובלתי נסלחת . אם יותר לי, עדיין השאלה האם מין ההכרח שכך יהיה אישית איני יודע שכן לכוח יש נטיה להשחית ובמחלקת אשפוז (לא רק פסיכיאטרית) יש כוחנות רבה של הצוות (לצערי מנסיוני כעת עם בן משפחה שלי שמאושפז) שלך עמי

21/06/2001 | 19:14 | מאת: יהודה

ומה דעתך לנסות ולטפל בענין כי בכל זאת אתה בצד הנכון ולא כמר פלד נס על נפשו וביננו אנו יודעים שמה שנכתב כאן הוא כאין וכאפס לעומת מה שקורה באמת. שלך יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית