מה הסיפור.........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2023 | 06:02 | מאת: שירה2017

הי אודי, מה הסיפור שאני מנסה לדבוק בו מה הסיפור שאני מספרת לעצמי וזה שאחרים אוהבים לשמוע מה הסיפורים שרוחשים סביבי מי אומר מה למי וגם אם הסיפור בורח לי ופתאום מרגיש לי לא אותנטי אני מקווה שהווליום של הנגינה לא ירד שהיאוש לא יכריע מנסה להאחז כל הזמן. קשה לי להבין למה כל כך ריק ובו זמנית סוער. למה כל כך אטום ובו זמנית משתאה מכל דבר פעוט. כאילו הכל ראשוני. כאילו הכל בפעם הראשונה. שאלת הסיפור גדולה ואני מרגישה שהמילים מתבלבלות ומעמיסות מאוד וגם הופכות לרעש. נראה שקצת הלכתי לאיבוד. שירה

הי שירה, איני יודע מה הסיפור ומהם הסיפורים, אבל היכולת לראות את עצמך כמי שמספרת את הסיפור יכול לאפשר לא מעט חופש. לא כך? אודי

16/05/2023 | 07:38 | מאת: שירה2017

הי אודי אני לא מרגישה את החופש הזה כי העצמיים מספרים וזה מרגיש כמו נטול שליטה (שלי) ומלא קונפליקטים. מעניין לנסות ולהסתכל על החופש שאתה מציע. האם זה החופש לבחור בסיפור כדי להתאים אותו לסיטואציה? תודה שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית