מרגישה צורך לדבר איתה, לאוורר רגשות אבל הפגישה רחוקה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/05/2023 | 21:36 | מאת: מיכל...

כל כך רחוקה הפגישה. החודש עמוס, פתאום דוד,שלי נפטר..בתוך כל מה שיש החודש.. זה חודש עמוס ארועים, חלקם טובים ומשמחים.. אבל מעוררי רגשות עזים. לא יצא לנו להפגש לפני הארועים, לעבד קצת..לא יודעת. כנראה אצטרך לעבור לבד ולספר איך עבר/היה... מוזר. כאילו יכולה בלעדיה מצד אחד והוויסות של הרגשות כבר יותר טוב ומצד שני רוצה כל כך לשתף/לשמונ פדבק שלה....ופה לא יכולה לספר הכל כדי לא להזדהות..מבולבל לי קצת אם או איך...מוזר

05/05/2023 | 07:15 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אתמצת לכדי מילה אחת - געגוע. עז, מווסת, ובינהם - יש בנו שניהם. https://www.youtube.com/watch?v=4XbnIWj6QMA סופשבוע נעים, סוריקטה

הי מיכל, התחלת לספר בכותרות. מוזמנת לשתף באופן ובמינון שמתאים לך, זה יכול לסייע בתחזוקה העצמית עד שיגיע מועד הפגישה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית