פסיכולוגית לא עוזרת בשיחות איתה אני איתה כבר חודשיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/05/2023 | 14:33 | מאת: גאולה770

יש לי פסיכולוגית במרפאה היא טוענת שהיא קלינית אבל ראיתי באתר אחד שהיא פסיכולוגית מתמחה בפסיכולוגיה קלינית ואני לא יודעת אם זה אותו דבר בכל מקרה זה המשך לשאלה הקודמת שכתבתי אני איתה חודשיים ולא זז כלום אני קבעתי תור עם פסיכולוגית קלינית אחרת מטעם הקופה אני מקווה שהיא תעזור היא פסיכולוגית קלינית מומחית זה טוב לאנשים עם סכיזו? וגם רציתי לשאול איך יכול להיות שהיא לא עוזתר כל מה שאני אומרת לה היא מנתחת בצורה לא מובנת ולבסוף אין לה תשובה על זה על אכילה רגשית אין לה תשובה היא אמרה לי תעשי משהו אחר במקום לאכול ועוד כל מיני וזה לא התשובה שרציתי שיענו לי גם שאין לי כל לקום בבוקר לעוד יום שאני לא מדברת עם אף אחד בעבודה רק עוזרת לאנשים אבל אין לי חברות קרובות... זה טוב שאני עוברת פסיכולוגית?

שלום גאולה, ההבדל בין מתמחה ומומחה קליני זה בשלב ההכשרה. המתמחה עדיין אינו עובד עצמאית ונמצא תחת הדרכה של פסיכולוג בכיר. איני יודע להגיד אם זה טוב שאת עוברת מטפלת, מאחר וכבר קבעת תור - נסי ותראי איך את מרגישה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית