אביב !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 23:53 | מאת: מישהי

חברה מקסימה שלי!! רציתי רק לומר לך תודה. תודה על הערב הנפלא, הטיול ברגל, הארוחה (שאני אחווה אכילה כתענוג, שומו שמיים...!!), השיחות הכנות והגלויות, החום שהענקת לי, החיבוק שלך שמלווה אותי, שומר, מרגיע את הפחדים. הדברים שאמרת חרוטים בזכרוני, מלווים אותי. מעודדים, מחזקים... ומאפשרים את המשך המלחמה, מלחמת ההתשה של ההחלמה. אני מחוייבת לזה כולי עכשיו, את יודעת. כמו שקבענו: ניפגש "בשבעה"... :-)) אני שולחת ים של חיבוקים , משיטה אלייך ספינות של חוזק ואופטימיות. ויש לי סיבה טובה: משום מה, אני בטוחה שמחר, או לכל המאוחר ביום ראשון, אני אקבל טלפון מאושר ממך...!! אוהבת, וכבר מתגעגעת... מישהי.

21/06/2001 | 00:44 | מאת: אביב

היי מישהי מיוחדת, לא, זה ממש לא מה שקבענו, קבענו שניפגש הרבה לפני השבעה :-)) וגם בשבעה.. ואני מתכוונת לעמוד במה שאמרתי.. אני שמחה שנתתי קצת כוחות, קיבלתי בחזרה המון.. ואני אאסוף לך בדיחות לפעם הבאה.. :-)) כן את יכולה להנות גם מארוחות השחיתות שלנו, הבטחתי לך פעם מזמן שאם לא תאכלי אני אבוא לבדוק.. ואכן באתי לוודא והכל בסדר ועברת את הבדיקה אבל רק ליתר בטחון אני אבוא שוב.. :-)) ותפסיקי כבר עם התודה ? בבקשה.. בשבילי.. אין טעם.. מיותר.. לא צריך.. ואין על מה.. נהניתי וחוזקתי לא פחות ממך ואולי יותר.. לילה טוב, חלומות מקסימים, שלך לתמיד אוהבת אביב.

21/06/2001 | 01:44 | מאת: אורה

יום טוב שיהיה לך מחר זה בעצם מה שהיה לי להגיד נכון שלא היית יכולה לפתוח את הבוקר בלי הברכה שלי?? סתם סתם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית