מ ישהו לדבר איתו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 22:11 | מאת: אביטל

שלום לכל מי שיקרא את מכתבי אני פשוט מחפשת מישהו לדבר איתו אני מאוד בודדה בחיי ואין לי הרבה חברים ולפעמים מילה טובה , נחמה או עידוד יכולים מאוד לעזור אני מחפשת מישהו לדבר איתו להפיג את הבדידות גם את השיעמום וגם את תחושת הריפיון שמלווה אותי בימים אלה תחושה של אני לא טובה בכלום ושחבל לנסות בכלל למרות שהכל הפנימי והעמוק שלי לא מסכים עם המצב והוא מניע אותי לעשות דברים ליצור קשרים ולחלוק את החוויות טוב האמת שגם הכל הפנימי שלי לא מתרגש מהעובדה שאני כה לבד הוא החלק החזק בתוכי שמעולם לא נשבר או איכזב שווה להסתמך אליו אבל צריך לחזק את הקשר ביניהם שהוא יהיה יותר מורגש זו גם שאלה איך עושים את זה ? אודה לני שיענה לי אביטל

20/06/2001 | 22:13 | מאת: Angel

אבל אני פה, ואם את רוצה להסביר אני אשמח. אנג'ל

20/06/2001 | 22:16 | מאת: אביטל

הי אנגל מה שהתכוונתי להגיד זה שאני זקוקה לאנשים לדבר איתם לחלוק חוויות , להתעודד ולהתנחם שיהיה בסדר בסוף הדרך ושאני אצליח לצאת מהמצב הלא נעים שאליו נקלטתי

21/06/2001 | 19:39 | מאת: שירלי

היי אביטל, אולי תפרטי ממה נובעת התחושה הזאת שלך...? וסתם על עצמך...

21/06/2001 | 19:42 | מאת: שירלי

שירלי את ממש כמעט מספרת את סיפור חיי,אני דווקא לא אוהבת את ההורים...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית