הקבוצה שאנחנו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/03/2023 | 10:52 | מאת: סוריקטה

הי ושבוע טוב לכולם, אתמול, בתוך קבוצה גדולה, היינו קבוצה קטנה ובה נוכחתי אני, וחברה מחלימה מסרטן שד, וידיד שהשד יודע איך הרים את עצמו עם סרטן דרגה 4, ונערה חולת אנורקסיה, ובחור נכה. אנשים עם סיפורים משלהם ומלחמות אישיות לצד המאבק על החירות גם בקנה מידה של הרבה. ככה זה חשוב לנו. סוריקטה

27/03/2023 | 19:28 | מאת: חטוליטוש

יפה שלי קבוצה קטנה אך מאוד מכובדת עם המון כאב אישי כל אחד והסיפור שלו והחרות שחשובה לכל אחד ואחת בתוך הכאוס שמשתולל כיום בכל פינה ברור שזה חשוב כמה נפלא שהעלת חטולית

הי סוריקטה, יופי של דבר, ההתקבצות הזו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית