לד"ר אבני- מיליון שאלות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 21:20 | מאת: אליאן

שוב אני, בדיקות הדם של הבן שלי.. tsh 6.5 tt3 - 3.6 ft4 - 14.1 כידוע שחוסר פעילות גורמת לעייפות, והאטה בתהליכים השכליים.... בנוסף, המחלה עצמה (סכיזופרניה) שבין היתר גם גורמת לתופעות אלה... ובנוסף הלפונקס והריספרידל שגם גורמות לעייפות בין שאר הדברים. ועוד,לפי הבנתי שמצב זה של תת פעילות יכול להיגרם ע"י הפרעה חיסוהית עצמית,שבה המערכת החיסונית של הגוף תוקפת את בלוטת התריס. אם כך, האם הלפונקס שאחת מתופעות הלוואי זה סכנת ירידה ברמת הכדוריות הלבנות... אומנם האנדוקרינולוגית אמרה שהוא גבולי אך היא ממליצה לקחת תרופות ולבדוק את ההשלכות לגבי התרופות שהוא מקבל. אולי עדיף "לגמול" אותו מכל הכדורים ופשוט להתחיל מחדש ? אגב, שמתי לב שהרופאים שולחים אותי מאחד לשני ובחזרה. רופא הילדים לאנדוקרינולוגית, האנדוקרינולוגית לפסיכיאטרית,הפסיכיאטרית תגיד שלא ידוע לה על השפעת התרופות על בלוטת התריס ושוב חוזר חלילה... ולשאלה האחרונה... האם כדאי להתחיל הכל תחת אישפוז מלא או האם אפשר לעשות זאת בבית? כמה שאלות !!!!! תודה אליאן

21/06/2001 | 00:52 | מאת: אורה

אליאן, עניתי לך למטה. מקווה שבסוף תצליחי להגיע להחלטה נכונה בקשר לטיפול התרופתי של בנך איך הוא מתנהג בימים האחרונים? האם אינו מגיב לטיפול? האם יש לו התקפות? איני מעיזה לשאול לשלומך...

21/06/2001 | 05:02 | מאת: דר' עמי אבני

אליאן שלום אנא שלחי לי את הנורמות של הבדיקות ואענה בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית