התגובות שלכם עושות לי טוב.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 20:11 | מאת: האלמונית

שלום לכולם מעניין, חשבתי על התגובות שלכם והבנתי שהיה לי איזה צורך במישהו לפרוק עליו את הבדידות שלי הצער שלי והמצב הלא נורמלי שבו אני נמצאת. התגובות שלכם גרמו לי להבין שבחיים וגם בקבוצה פה - אין אינסטנט מיד, עכשיו. הייתם לי לאוזן קשבת ועל כך תודה, אבל אני לא יכולה לצפות שפתאום כולם יכילו אותי - על כל הצרות שלי וישמשו לי לתחליף לטיפול של אותו היום. אני מתחילה להבין שיש דברים שיקחו זמן ועד אז - אוכל לשרוד. עדיין - לראות פה בפורום אנשים נוספים שמתמודדים עם בדידות, או אבל או דיכאון או חרדה, או הפרעות שונות - עושה לי הרגשה של בייחד. תודה לכולם.

20/06/2001 | 20:19 | מאת: האלמונית

תודה לד"ר עמי על התשובות המפורטות. לקבל אנפורמציה זה תמיד מרגיע אותי.

21/06/2001 | 00:49 | מאת: אורה

עדיין לא יצא לי לכתוב לך ישירות תמיד מישהו כתב לך קודם את מה שרציתי להגיד אני מאד מזדהה עם הכאב שלך אני רווקה, מצד אחד מאד רוצה למצוא בעל ולגדל ילדים מצד שני חוששת מאד שדברים לא יסתדרו כמו באגדות אפילו עם זה גירושין ולא מוות אני חושבת שאשרייך שזכית בילד מהאיש שאהבת אין מזכרת כמו זה שיהיה לך יום יפה ותמשיכי לבוא שמחה לראות את שמך (הקצת אנונימי...) כל פעם מחדש.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית