אישתי והבנות וכעסים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/02/2023 | 08:36 | מאת: מתוסבך

אז ככה אני ממש אוהב את אישתי אבל יש לה בעייה קטנה היא לא מכילה לא סבלנית עם הבנות(לא נדבר עלי כרגע כי זה פחות חשוב) אבל אם אני בעבודה כל חצי דקה טלפון הן משגעות אותי וברקע צורחת כל שתייהן שהיא בעבודה ואני חוזר לבית אני עם הבנות אבל שמגיע הלילה מסתמא שנינו עייפים אבל אני קצת יותר כי עובד ממש יותר ועושה את רוב הדברים בבית והיום לדוגמא קמתי בבוקר לתפילה וממש 2 דקות לפני שיוצא התינוקת בת ה 10 חודש בכתה כי רעבה ואז אישתי צרחה ממש *מה ישלך יאללה כ... עמ... יאללה וכו ואז נחרדתי ופשוט רצתי הוצאתי את הילדה מהחדר הכנתי לה אוכל והשארתי אותה בחוץ שלא תהיה לידה כרגע יש לציין שלפעמים שהיא בוכה ואני לא בבית שאני חוזר אני מוצא את הילדה מחוץ לחדר והחדר שלה/נו סגור כי היא מפריע לה לישון ואני מתחרפן

27/02/2023 | 10:48 | מאת: חטוליטוש

היי עושה רושם שאשתך לא מסוגלת כעת לטפל גם בתינוקת וגם בבנות באמת מצער שאתה נמצא במצב כזה מלחיץ אפשר אולי לשבת ולנסות לדבר על המצב שנוצר יתכן ולאשתך יש דיכאון שלאחר לידה... ואולי היא תספר לך מה באמת מציק לה שהיא מגיבה בצורה כזו? אולי גם אפשר לקחת מישהיא לשעות הבוקר לעזור לה לפחות לתקופה מסויימת עד שהיא תתאושש חטולית

שלום לך, נשמע שרעייתך בהחלט במצוקה וזקוקה לעזרה. כמו ששיערה חטולית - יתכן שזה דיכאון אחרי לידה. כדאי להתייעץ עם איש או אשת מקצוע (אפשר להתחיל עם רופאת המשפחה). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית