רצון בהתנסות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 15:22 | מאת: גלעד

שלום אני נשוי כ30 שנה לאותה אישה ומערכת היחסים ביננו מצויינת. לאחרונה אישתי מעונינת להתנסות עם אישה. כיצד עלי להגיב? תודה ומצפה לתשובה

20/06/2001 | 18:39 | מאת: טלי וינברגר

גלעד שלום רב, אתה שואל במכתבך כיצד עליך להגיב, אך לא הזכרת ולו במילה מהי דעתך בנושא, כיצד אתה רואה את בקשתה ואיך לדעתך זה עשוי להשפיע על מערכת היחסים שלכם. באופן עקרוני, אין תשובה חד משמעית שניתן לענות לך. אין תגובה טובה או לא טובה, אלא יש תגובה טובה או לא טובה לכם, כזוג אינדיוידואלי, בהתאם למערכת היחסים האישית שלכם, ולדפוסי התקשורת ביניכם. אשמח אם תפרט יותר, כיצד הנושא עלה, מה דעתך בנושא וכדומה. אשמח להמשיך לחשוב עימך לגבי האפשרויות הקיימות לאחר תשובתך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית