אביב ושרון...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 10:22 | מאת: אליאן

היי בנות חמודות ומקסימות. ומה שלומכן בבוקר נחמד זה ? שרון, הספירה לאחור כבר החלה אצלי... ואצלך? אביב, הידיים שלי קשורות ! ובטח שאתגעגע ,אני כבר... ואם אגיע למצב שבו אשכח אותך. אז אדע שעליי להתאשפז...כנראה. באמת הבוקר לא זכרתי איזה יום היום ולקח לי כחצי דקה להיזכר. מה יהיה ? למה זה קורה לי ?

20/06/2001 | 10:26 | מאת: אביב

נשמה שלי.. קודם כל יש לך סיבה לפתוח את הבוקר בחיוך.. :-)) ולמה את לא זוכרת איזה יום ? אולי את לא רוצה לזכור ? אולי כל יום שעובר מקדם אותך לקראת משהו קשה שאת צריכה לעבור ואת מעדיפה להימנע מלזכור את זה ? בכל מקרה, אני פה איתך, עכשיו ותמיד, וגם לעבור תקופות קשות.. ולהזכיר טובות יותר.. ואותי אני מקווה שלא תשכחי.. :-)) לא נראה לי שתשכחי, ואם בטעות זה יקרה, אני אבוא להזכיר לך גם את קיומי.. תרצי או לא תרצי.. אני איתך.. אוהבת אביב.

20/06/2001 | 11:07 | מאת: אליאן

כן , את צודקת ! (כרגיל) בדיוק עכשיו התקשרה העו"סית ואמרה שהחומר הגיע לפנימיה והיא צריכה לקבל תשובה. וכנראה ששבוע הבא נלך לראיון שם... איחסה,לא רוצה ללכת ! כנראה שצפויות כמה נפילות. כשהוא יתקבל... ואז יודיעו לי. ובראשון לספטמבר... היה פעם סרט "ספטמבר השחור" נכון? אז כנראה שבשבילי זו תהיה הקרנת בכורה ! ומה שקורה עכשיו זה ה- "בקרוב" "היומן" שלא נדע !!! מקודם התקשרה חברה והתנצלתי כי חשבתי שהיום זה יום רביעי... ואז היא אמרה שכן שהיום זה יום רביעי. אז אמרתי שאני מצטערת כי חשבתי שהיום יום שלישי. ובאמת הייתי בטוחה שהיום זה יום שלישי. טוב לא משנה ,זה יעבור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית