לאורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 10:03 | מאת: אליאן

היי, את בטח ישנה.... נומי נומי.... אני בסדר,הרבה יותר טוב... החיים ממשיכים... נכון? את מכירה את הבדיחה.. אחד בא לרופא ואומר לו "דוקטור,אני מאד חולה" והרופא שואל אותו "מה אתה מרגיש? והחולה אומר אני כל הזמן שוכח. והרופא שואל "במה זה מתבטא ? " והחולה עונה " מה שאלת ? אני לא ממש זוכרת את הבדיחה אבל זה בערך... ואולי בגלל זה אני מרגישה טוב ! ומה שלומך את ?

21/06/2001 | 00:15 | מאת: אורה

ההודעה הזאת בטח תידחף אחורה אבל בכל זאת, אני ב10 בבוקר כבר לא ישנה החתוולה שלי מחליטה מתי אני ישנה ומתי אני קמה בימים אלו ו 8 בבוקר נראה לה יותר אבל עקב קמצנות אני נכנסת לפורום רק בשעות אלו אני בסדר, צבעתי היום שתי דלתות בחדר שלי בצבעי זכוכית מבריקים, וסידרתי שתי מגירות שמזמן ביקשו את זה הימים שלי מלאים ומרוקנים בעת ובעונה אחת מה איתך? כמה בדיחות יש באמתחתך מה חוץ מהן?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית