שרויה במחלוקת ****???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/01/2023 | 14:17 | מאת: חטוליטוש

לפני כחודש וחצי סיפרתי על הנכדה של אחי שהגיעה לארץ לביקור במסגרת תגלית כל התכניות שנעשו לקראת בואה חוץ מאשר הפגישה הראשונה שלי ושל הבן הדתי שלי להביא אותה לביתה של אמי הסתדרו מצוין אך מעבר לזה כלום אך ממש כלום!! הוזמנה עלידי לשישי שבת ווהחליטה במקום זה לנסוע לירושלים להפגש עם בני גילה לא נורא חשבתי לעצמי היא רק הגיעה יש עוד המון זמן ועוד שבתות הבן הבכור שלי גם הזמין אותה להתארח אצלם ומצאה שוב סיבה למה לא להגיע אליו בסופו של דבר קבעה את מקומה אצל בת דודה שלי חשבתי לעצמי היא תהיה שם בין עוד חברה צעירים ואולי זה כן יענה על הדרישות שלה המון דברים אינה אוכלת ובת דודה שלי גם אינה בקו הבריאות שמטפלת באבא שלה 24/7 עמדה לרשותה יום ולילה אין לי בעיה עם זה שכל פעם נעלמה ליום יומיים כמובן בתאום מראש כדי שתהנה מהחופשה שלה אממה החליטה שגם ידיד שלה מצטרף ללינה שם אצל הבת דודה שלי הזמן עבר ולא מצאה אפילו יום אחד לבקר את הסבתא הזקנה שלה ממש פוגע מאוד עבור אמי לי כבר לא שינה במאומה שויתרה עלינו לא עושים דברים בכוח זה מה יש כל יום התכתבתי איתה בווצאפ לדרוש בשלומה לא הבנתי לא לא מוכנה לשיחת וידאו שאוכל לראות אותה גם פנים אל פנים לא נעלבתי הצעירים האמריקאים מתנהגים כך אז מה עכשיו אתחיל לנדנד לה למה וכמה ? הבנתי שאינה מעוניינת בקשר איתנו רק עם הבן הדתי שלי שהיה מסיע אותה ומחזיר אותה וסוחב לה את התיקים שלה ממקום למקום ועושה זאת באמת מכל הלב הוא גם שלקח אותה לשדה התעופה ביום האחרון אך עוד לפני היום וחצי האחרונים נזכרה שישנה גם סבתא שמי יודע עד מתי תחיה ואולי זו גם הפעם האחרונה בחיים שלהן שהן מתראות כן זה קטע ריגשי מאוד חזק ואין אפשרות להתעלם ממנו סבתא קנתה לה טבעת זהב לפי טעמה האישי וקיבלה גם עוד זוג עגילים מתנה אחרי הכל כבר בת 18 ..ואז היא חיבקה את סבתא נישקה אותה אפילו התכרבלה בתוכה כשאמי ליטפה אותה ברכות הכל ייחסית נשמע נורמלי על פניו אז אם כך מדוע אני שרויה במחלוקת ? מהסיבה שאולי לא יסכימו איתי שבחורה בת 18 עצמאית ככל שתהיה לא מציעה טיפת עזרה בדברים הפשוטים כמו..קמת מתישהו מהמיטה אף אחד לא מפריע לך ולא מעיר אותך לפחות סדרי את המקום ..מיטה שלך לפני שאת יוצאת שוב??היא קיבלה גם עם הידיד שלה שרות כמו בית מלון אישי פרטי למה חוסר אכפתיות ? מאז שחזרה הביתה אפילו לא כתבה אף מילת תודה על האירוח המדהים שקיבלה אצל הבת דודה שלי מה לומר לכם זו בהחלט "תגלית" לא נעימה ממש עלבון צורב וכפיות טובה כלפי מי שאירחה אותה מעל 3 שבועות כשהיא חולה בת 71 לא כך צריכים לסיים ביקור אשמח לתגובות מכולם ואודי גם חטולית

ה חטולית, לא נעים, נכון. מרוכזת בעצמה, נכון... אבל היא בת 18 ובגיל הזה בני הנוער בטוחים שהעולם סובב סביבם... אולי היא עוד תפתיע, מי יודע... אודי

31/01/2023 | 13:23 | מאת: חטוליטוש

אודי ואייך בדיוק תפתיע כשהיא כבר חזרה הביתה ? זה ענין של חינוך מהבית תודה לך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית