אורה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 00:28 | מאת: מישהי

ראיתי שעד לפני כמה דקות היית כאן... אולי סוף סוף ייצא לנו לדבר? אם את כאן, תני סימן חיים...

20/06/2001 | 00:47 | מאת: אורה

יא, את כאן??? מצטערת שרק עכשיו ריעננתי הייתי שקועה בעץ הארוך של אביב מה שלומך? איך היה היום מה את עושה ערה? התרגשות לקראת מחר? כמה שאלות...

20/06/2001 | 00:52 | מאת: מישהי

היי אורה! אז ככה... אני בד"כ ערה בשעות האלו (וגם הרבה אחרי), אם כי לא תמיד אני בפורום. היום היה די בסדר. אני מנסה ללמוד... לא כל כך בהצלחה. בקצב הזה, רק נס יעביר אותי את המבחן..! :-( ההתרגשות לקראת מחר גדולה... הזמן לא עובר לי! אבל זו התרגשות נעימה, כך שאני בכלל לא מקטרת. אני פשוט מקווה שהפיסיקאים התיאורטיים צודקים ואכן אפשר יהיה לעשות מניפולציות על הזמן והמרחב... :-)) ומה שלומך? איך עבר היום? יש חדש בעניין עבודה? (את רואה, גם אני "הצפתי" אותך בשאלות...)

20/06/2001 | 07:49 | מאת: אביב

היי לשתיכן, אורה, אם לא בא לך להתבכיין, אז לא.. אם בא לך לספר ולשתף יש לך את האימייל שלי ובכיף, אני פה, אבל באמת מה שמתאים לך ואיך שאת מרגישה, ולנסוע באוטובוס ? יש דברים יותר גרועים בחיים, תאמיני לי הייתי שם. מישהי מיוחדת, הנה הגיע יום רביעי, שיחלוף לו מהר, ובערב.. כן, מיד מיד אני כבר יוצאת לכיוון.. סתם, עוד כמה שעות, צריך לעבוד משהו בדרך.. יש לי המון עדכונים.. ולשתיכן - אורה לבקשתך אני יעדכן את מישהי ב"ארגון" שאליו את משתייכת.. ובמה שדיברנו עליו מזמן, אין שום בעיה, וככה היא תדע להתייחס, ו.. שיהיה יום מקסים.. אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית