לדר' אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 21:46 | מאת: רפאלה

ב 15.6 כתבתי לך בנושט טורדנות כפייתית והיפוכנדריה , ספרתי לך שאנ ימטופלת שש שנים בפבוקסיל וזה לא כ"כ עוזר , וכמעט ואין שום מעקב. רציתי לשאול האם יש תרופות יותר חדישות ומשוכללות לטיפול בבעיה , האם ניתן לטפל ע"י תרפיה ומה מעקב שצריך להיות אשמח לחוות דעתך

20/06/2001 | 05:26 | מאת: דר' עמי אבני

רפאלה שלום עניתי לך , צר לי אם לא נקלט אין שום סבה שתמשיכי בטפול 6 שנים אם אין שנוי - בהחלט יתכן ששנוי בטפול התרופתי כגון שנוי במנון, בסוג התרופה או שלוב של כמה תרופות ישפר את מצבך. בכל מקרה אין להמשיך לדעתי טפולן תקופה כה ארוכה בלי מעקב פסיכיאטר אנא פני לפסיכאטר שלך ותתחילי לטפל ובהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית