מידע על ADD

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 21:30 | מאת: איתמר

הייתי רוצה לקבל מידע על מחלת הADD. בין אם זה תסמינים, אבחון, אופן טיפול או כל מידע אפשרי. אשמח לעזרה, איתמר.

20/06/2001 | 18:54 | מאת: טלי וינברגר

איתמר שלום רב, יש מידע רב הן באתר שלנו "דוקטורס" והן באתרים רבים אחרים. השתמש במנועי החיפוש, ותמצא את מבוקשך. בברכה, טלי פרידמן

16/12/2003 | 04:44 | מאת: אורית פלטי

ידוע לי על כך שיש חומר רב הנוגע ל ADD במנועי חיפוש רבים. בנוגע למכתבך , אשמח מאוד אם תוכלי לפרט יותר ולתת לי אתרים מומלצים המטפלים בנושא זה. משום שמרב אתרים קשה מאוד להתמקד טלי פרידמן כתב/ה: > > איתמר שלום רב, > יש מידע רב הן באתר שלנו "דוקטורס" והן באתרים רבים אחרים. > השתמש במנועי החיפוש, ותמצא את מבוקשך. > > בברכה, > טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית