לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 20:55 | מאת: Angel

איך אני מרגישה? כתבתי לך באי סי קיו... אני לא כ"כ רוצה לכתוב כאן על הדברים שסיפרתי לך אבל בסוף מ2 בדיקות זה הפך ל9 והחום עדיין לא יורד והדרך שלי לתפקד,היא דרך הרבה קפאין מה שלא עוזר כ"כ להורדה של החום מן הסתם ואני מתחילה לפחד מאוד.

20/06/2001 | 18:58 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל, אני לא מבינה מדוע הם לא מאשפזים אותך. זו שערוריה. אך אני מבינה למה את כל כך נהנית שלא מאשפזים אותך, זה מגביר את תחושת הסבל, הלוא כן? וככל שאת סובלת יותר, כך את חשה את עצמך ואת דאגתם של האחרים יותר, הלוא כן? חבל אנג'ל, את הולכת בצעדי ענק אחורה. ומה קורה עם מיכל? האם את מגיעה אליה למרות הכל? האם את משתפת אותה? הרבה בריאות, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית