אוסידי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/01/2023 | 13:58 | מאת: ירון34567

שלום , שמי ירון בן 38 סובל 16 שנה מאוסידי. נראה כי הטיפולים המומלצים לבעיה סיביטי ותרופות אינם מועילים לי. את שניהם ניסיתי לא מעט. האם תוכל להמליץ לי על טיפולים נוספים אפשריים להפרעה ? תודה

שלום ירון, יש כיוונים שאפשר לבדוק (שילובים של תרופות ו-CBT, נוירופידבק, אפשר לבדוק גם שילוב של טכניקות היפנוטיות ועוד) - אבל כדאי לעשות זאת עם אנשי המקצוע שמכירים אותך, ועם מי שמרכז את הטיפול בך, כי ההפרעה עיקשת ועמוקה, כנראה. אודי

15/01/2023 | 10:09 | מאת: ירון34567

תודה לך אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית