א

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 15:06 | מאת: א

שלום אני עוברת תקופה קשה מאוד מבחינה רפואית סבל מתמשך של שנתיים עם כאבים עזים וחוויות לא נעימות יש לי עליות ומורדות במצב רוח לאחרונה החלו לטפל בי בתרופות נגד דיכאון בגלל שהכאב הוא ממקור עצבי ולא בגלל שאני בדיכאון ואני רואה שזה גם הפסיק את המצב רוח הנוראי שהיה לי לעיתים הרחמנות העצמית שאלתי האם מנסיונכם אנשים שסובלים מבעיות או תקופות קשות האם נשארים להם צלקות המפריעות להמשך חיים תקין אני בחורה רגילה רווקה בת 28 וחוששת שהתקופה הקשה תוריד י את שמחת החיים והחיים פתאום נראים יותר מפחידים ולא כל כך פשוטים אשמח לשמוע את דעתכם

20/06/2001 | 00:26 | מאת: אורה

א שלום אין לי כ"כ ניסיון אז אני לא כל כך יכולה לייעץ לך קונקרטית אני חושבת שבעזרת טיפול פסיכולוגי טוב גם הפצעים הנפשיים הקשים ביותר מגלידים. לגבי השימוש בפורום הייתי מציעה לך לתת כותרת קצת יותר קונקרטית כדי שהמומחה המתאים ידע להתייחס וחוץ מזה כאן הוא המקום לאנשים עם קשיים לשפוך את ליבם אז את מוזמנת בכל לך לעשות זאת רק בריאות ואושר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית