באמת לא יודעת מה הייתי עושה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/01/2023 | 18:02 | מאת: חטוליטוש

באם הפורום החשוב הזה היה נסגר ממש הייתי הולכת לאיבוד בלי טיפול בלי שום כלום לא יכולה אפילו לדמיין מצב שכזה יושבת עם עצמי ומנסה לחשוב מה כבר עשיתי עם עצמי בחיים האלה איזו מורשת אני משאירה אחרי ?? לא תוארים בלימוד לא דברים מעניינים שיש מה ללמוד מהם אין השגים מיוחדים לא הציינתי בשום תחום בחיים תמיד הייתי עסוקה בבריחה רק דבר אחד כן הנחלתי להם שתמיד יהיו שם אחד עבור השני בכל מחיר כי הם אחים!! אהבה תמיד היתה שם בכמות שאפילו חנקתי אותם ..ועד היום וכן לחגוג כל ארוע משמח לא לפסוח על אף אחד !! כן וגם גידלתי את הנכדים שלי עד שהלכו לגנים נראה לכן שזה מספיק ??? מרגישה ריקנות איומה ולא בגלל העזיבה של הילדים נגמרו לי המילים חטולית

04/01/2023 | 10:32 | מאת: סוריקטה

חטולית, אין כמוך! תיארת דברים נפלאים, משמעותיים, תורמים לבני אדם והסביבה, לדורות ההמשך. אמא טובה, סבתא נהדרת. המון המון. המון המון המון. אולי אפילו מידי כמו שאמרת, עד כי כמעט כלו כוחותייך. מגיעה לך תמורה. כי את. וגם עבור הנתינה העצומה שלך. עכשיו את. התרשי לעצמך לנוח? נשימה עמוקה והרבה אוויר, איתך, סוריקטה

04/01/2023 | 14:02 | מאת: חטוליטוש

סוריקטה יפה שלי בהחלט כבר חושבת על מנוחה העייפות הכרונית שלי נותנת אותותיה בגדול תודה אהובה על מילותיך החמות חטולית

הי חטולית, ילדים ונכדים זו מורשת ראויה ביותר... חוץ מזה - מאחר וכבר אינך עסוקה בבריחה - אולי הגיע הזמן להעז קצת? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית