כלב בטיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/12/2022 | 22:20 | מאת: דנה

לפני כשבוע התחלתי טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוגית קלינית. הייתה פגישה אחת ולפני מספר ימים נערכה השנייה. באופן מפתיע, כשנכנסתי לקליניקה ראיתי את הכלב שלה. היא שאלה אם אני מפחדת וכמובן שלא כי יש לי בעלי חיים בעצמי. היא טוענת שנאלצה להביא את הכלב כי לא רצתה להשאיר אותו לבד בבית יום שלם. מרגיש לי כאילו זה נעשה במכוון. הרי למה לא היה ככה גם בפעם הקודמת? אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא.

שלום דנה, מה הרעיון לעשות זאת במכוון? לאיזה צורך? אודי

01/01/2023 | 12:58 | מאת: חטוליטוש

היי דנה לא מאמינה שעשתה משו בכוונה בטח לא לפגןע מה היא מרוויחה מזה עוד נאמר שבעלי חיים משרים שלווה חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית