אודי וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/12/2022 | 18:33 | מאת: אביב 22

קראתי אותכם נכנסת מידי פעם לפעמים רק כדי לגלות שהימים שלי התבלבלו השנה האחרונה שנת 2021 הייתה מאתגרת לטוב לרע ... התקופה האחרונה מאוד מטלטלת שוב אתגרים , כדי לצוף אני דוחסת תרתי משמע ....כמו בלון , או יותר נכון כמו מטף שמכבה שרפות . אז מצטערת .. לא יכולה כרגע יותר מזה... וגם בהודעה הזו יש משהו מהסוג שמנסה כמו המטף לתת קצת זמן .. אוהבת אותכם ואתם מאוד יקרים לי . סוריקטה אהובה קוראת אותך אבל אין לי מילים , בהחלט תקופה מורכבת מאוד עבורך . את מאוד מאוד חשובה לי. מאחלת שתמצאי את הדרך שתהייה הכי נכונה עבורך.. ואודי יקר פשוט תודה , על הסבלנות הטרחה והאכפתיות.

28/12/2022 | 14:27 | מאת: אביב 22

ומעניין מה פרוייד היה אומר על זה שמחקתי כליל את שנת 2022...ונשארתי ב2021

29/12/2022 | 16:59 | מאת: סוריקטה

הי אביב, לא בכוח. את בסדר. פרויד השאיר לנו כלי פתיחה. עכשיו את כאן ותוכלי לפרש כאוות נפשך. שנה טובה, ניקח אוויר, סוריקטה

הי אביב, אפרופו ענייני זמן, זה מזכיר לי בחיוך את הסרט הנהדר ' בחזרה לעתיד' (מת על הכותרת שלו...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית