לאביב ולמישהי....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 02:09 | מאת: אורה

אהלן מותק חזרתי שוב רק כדי לפתוח לך את היום עם חיוך (כמו שההתנצלות שלך סגרה לי את היום הקודם) אני מנסה להשתלט עכשיו על "מרד הנפילים" משום מה לוקח לי חצי שנה לסיים את הכרך השני שלו וזה באמת חצי שנה כי התחלתי לקרוא אותו לפני שנפרדתי מהחבר הקודם שלי מישהי מתוקה בהודעה הקודמת הזכרת "קפה ועוגה", רק תזכירי לי מה זאת המילה השניה לא מזהה אותה בשלוש השנים האחרונות תשאלי את אביב על הנקודה הזאת בחיי והיא תסביר לך (מעדיפה לא לכתוב על זה בפורום יותר מדי) יום מעולה לכולם

19/06/2001 | 05:56 | מאת: מישהי

היי אורה, שמתי לב שבאופן קבוע יש בינינו מרווח של ארבע שעות בערך. אולי אני פשוט אנסה לכוון את השעון הביולוגי שלי, כך שנוכל לדבר ממש פעם?? :-)) לגבי ה"מילה השניה", אני מניחה שהבנתי... גם אני לא ממש זיהיתי את אותה מילה ב... אחת עשרה השנים האחרונות. אני לא רחיב בעניין מעל דפי הפורום, כבקשתך. רק אומר שהחדשות הטובות הן, שזה לא חייב להיות כך! תני לזה זמן... לא נלחמים בכל המפלצות בבת אחת. מה שלומך? יש חדש בעניין העבודה? בעצם (אם מותר לשאול), באיזה תחום את מחפשת? בכל מקרה שיהיה בהצלחה ! בינתיים, למרות אי הוודאות המטרידה, נסי לצבור כוחות ולהנות מהחופש - כדי שייצא לפחות משהו חיובי מהתקופה הלא קלה הזו. מקווה לשמוע ממך עוד... מישהי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית