האם באמת יש טיפול ודרך לשנות נטייה לסבית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2022 | 14:42 | מאת: אור

האם באמת פסיכולוגים/ות יכולים לעזור בנטייה מינית? אני כבר שנתיים וחצי בטיפול , אצל פסיכולוגית מומחית, אני לא מרגישה שיש לה עיצות בשבילי חוץ מלהפנים ולהבין שלא יהיה לי הנאה מינית לעולם( היות ואני חיה עם גבר ) המשפטים הללו בכלל לא גורמים לי לא להצתרך מין זה רק גורם לי לשקוע שעות שעות בסרטי פורנו כדי למלאות את החוסר במין ואהבה האם יש לפסיכולגים נוספים עיצות שונות? האם ניתן להמשך לגוף של גבר, למרות שמעולם לא אהבתי?

24/11/2022 | 10:14 | מאת: סוריקטה

... זו השאלה שהייתי שואלת... הי אור, קשה לי לשמוע, ואף איכשהו מכעיס, כך נראה לי, שמנסים להפוך מישהי באופן כפוי אולי (?) למה שהיא מאד לא. מדוע זה כך? את חיה בחברה שלא מאפשרת? עצוב לי לשמוע. סוריקטה (משתתפת בפורום)

שלום אור, התפיסה כיום היא שנטייה מינית היא דבר מולד. לא מנסים לשנות אותה. משרד הבריאות אף מתנגד בצורה מפורשת ואוסר טיפולי המרה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית