שאלה לכולם - זה מאד חשוב לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 20:20 | מאת: אורית ארנון

מישהו יכול להמליץ על מטפל טוב באיזור חיפה? רצוי מישהו שמקבל גם דרך קופ"ח מכבי ולא רק באופן פרטי אבל כל שם יתקבל בברכה. תודה מראש.

18/06/2001 | 20:23 | מאת: האלמונית

הי אורית, מה שלומך? השרת של האוניברסיטה לא עבד- ולא יכולתי לענות לך. אשמח ליצור קשר אם תשאירי לי מייל או שתכתבי אלי [email protected] ונראה שזה עובד. שלך האלמונית

18/06/2001 | 22:56 | מאת: דניאל

תגידי לי עוד לא מצאת? כבר שאלת בכל העולם......ולפניי חודשיים גם. ואם באמת לא מצאת .....מחר תקבלי רשימה מפורטת...... וחסר לך שאני מחפש סתם.(בחיוך ,לא באיום.) דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית