במבי וסוריקטה יקרות!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2022 | 06:58 | מאת: מיכל...

כותבת לשתיכן כי נולדתן החודש..לא יודעת תאריכים.. אבל נזכרתי ;) מזל טוב ליום ההולדת!!! שיהיה לכן את כל הטוב שבעולם. שתגשימו חלומות כי אף פעם לא מאוחר מידיי. אם עבר היום הזה אולי ספרו קצת??? אנמ מאוד עסוקה ולא יוצא לי הרבה לקרוא כאן. אבל אשמח לקרוא. אכנס לראות כמובן😅❤

16/11/2022 | 14:26 | מאת: סוריקטה

הי כן, עבר היום הזה. במבי יומיים אחריי ואני לגמרי זוכרת. אבל מהתאריך המקושר אליי, שכחתי גם בעצמי. גם המטפל שכח. אחר כך זכרתי. וכעסתי. זעמתי. כתבתי הודעה, אבל לא 'ירקתי' לכאן, אלא שלחתי לעצמי. תכלס כן הייתי עם אנשים גם ביום שלפני וגם ביום עצמו. שישי ושבת. ויש תחושה של פספוס. כי איכשהו העפתי את היום לכל הרוחות. בעצם, לא לחלוטין. אפשר גם לתקן. עוד החודש. אולי. יום הולדת ראשון של יתמות רשמית. בינתיים, סוריקטה

16/11/2022 | 19:35 | מאת: מיכל...

יש את החודש....הכל בסדר. תני לעצמך גם לנשום 🤗❤ התאריך הוא רק סמל..ויש גם עברי 🤣..

16/11/2022 | 21:30 | מאת: .במבי פצוע..

מתוקה שאת מיכל יקרה!! .. כן..סוריקטה צודקת.. הפרש של יומיים שלי ב 7/11 צר לי מיכל.. מתקשה לכתוב . אני במקום לא הכי בלשון המעטה. אין בי כוחות לכתוב עכשיו תודה מתוקה שזכרת

17/11/2022 | 05:27 | מאת: סוריקטה

העברי הוא התאריך ה'סודי' הפרטי שלי. תאריך מאומץ ללב. לא מזיז לאחרים בדרך כלל. מעניין הפיצול הזה בין התאריכים. בעברי איכשהו יושב גם רוך. אולי. בכל אופן, השנה גם אותו שכחתי. את התאריך העברי... מניחה שלשכחה יש קשר למוות של אבא, הדרך בה מת, הסמיכות לעוד אובדנים. אירועים. דואגת ממחשבות על ימי הזקנה שלי (בהנחה שאגיע לשם) ובהיותי אדם מאד בודד. כביכול אולי זו העת לברוא עולם חדש של קשרים ואנשים. איני יודעת איך לגשת לזה. ואיכשהו גם דואגת לגורל העתיד הכלכלי. יש עם זה בעיה. אבא, אף שאהבתי אותו מאד, עשה הרבה שטויות ובין השאר השאיר אחרין חובות מאד גדולים. קונקרטיים וגם לא. גם אמא השאירה אחריה הרבה מאד בלגן ועניינים לא סגורים שהסתבכו עוד יותר עם השנים. קונקרטיים וגם לא. לכאורה המצב שלי נחשב סביר בימים אלו. אין דמות בקשר שממש תוקפת ומאיימת. בחרתי רק באנשים נקרא לזה טובים. אבל מבחינת ההרגשה החרדות והדכאון בשטח וגם הרבה כאבים בגוף. תודה שכתבת, שלך, סוריקטה

17/11/2022 | 05:33 | מאת: סוריקטה

במבי - כתבת והגבת וזה המון. הלוואי שיוכל לצאת קצת משהו החוצה ולהקל על הפנים, במקום כדור הפינג פונג שרץ בתוך הראש מדופן אל דופן. השינויים בתבנית הפגישות יכולים ייצר הרבה הרבה כאב. אם הסיבה להיותך במקום לא הכי בעטיים - אוכל מאד להבין. אצטרף למיכל באיחולים. אנסה ברכּוּת. באופן שאולי תוכלי לקבל אותם בטוב גם בהפרש זמן. סוריקטה

הי מיכל, מתוקה שאת! מזל טוב לכן במבי וסוריקטה היקרות! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית