לאביב- הוראות הכנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 18:50 | מאת: בילי

..וכל מי שרוצה לאמץ את הרעיון - מוזמן בכיף. הרעיון הוא כזה- זה לא עוד אלבום תמונות (למרות שאפשר בהחלט להוסיף גם תמונות של הרך הנולד ). זה אלבום שבו מכניסים דברים אקטואליים שקורים היום , כך שכשהעולל בעוד 20 ,30 , 40 שנה יציץ בו , יוכל לראות איך היתה התקופה שבה הוא נולד. זה ממש יכול להיות מסמך היסטורי מעלף. אני אתן דוגמאות למה שאני שמתי באלבום ( רצוי להשתמש באלבום מהסוג הישן עם הדבק והניילון הנצמד ) : גזרתי קטעים מהעיתון - מי ראש הממששלה , אירועים חשובים ( למשל מכבי ת"א אלופת אירופה ) וכד' ( ניסיתי קצת לצנזר את הדברים הקשים שקרו כמו פיגועים וכד'. ) צירפתי חשבוניות של ההיפר ,של הסופרפארם ושל תחנת הדלק ( כדי שיהיה ברור כמה עלה כל דבר ) כנ"ל לגבי כרטיס נסיעה באוטובוס וברכבת, חשבון טלפון וסלולרי וכו'. השארתי מקום לצירוף תלושי המשכורת של ההורים. גזרתי מהעיתון את שער הדולר , המדד והמניות החשובות. וכמובן - מזג האויר. הוספתי פרסומות של סרטים חדשים ( מעניין איזה סרט ישאר סרט טוב גם בעוד 20 שנה ) ועוד... ועוד.... אפשר להתפרע כיד הדמיון הטובה עליכם. ותאמינו לי - אין מתנה יותר מקורית מזאת!! וזה גם אחלה ריפוי בעיסוק. אז בהצלחה. בילי

18/06/2001 | 20:10 | מאת: Jacki

אחלה רעיון... אין לי ילדים... אבל את יודעת מה? בת דודה שלי בהיריון ואני אציע לה... את יצירתית משהו... יש לך ילד אחד? איזה יופי!!!

18/06/2001 | 20:21 | מאת: האלמונית

באמת רעיון מדליק. מוזר - כשהבן שלי נולד הייתי בטוחה שאעשה לו אלבום כזה, או לפחות אשמור לו עתונים. בשבוע שבו נולד בני פרצה האנטיפדה השנה. זה מעניין - כשהוא נולד זה חלף לי ליד האוזן ולא עניין אותי בכלל. מוזר לא? בילי - לגדל ילדים זה מדליק. טוב שיש משהו אחד טוב בחיים. חוץ מזה הבן שלי מתחיל להתאמן לקורס טייס, בנתיים הוא עף בלול. האלמונית המתפעלת

19/06/2001 | 17:00 | מאת: בילי

ג'קי את לא צריכה להציע לה , אלא להכין לה את זה בעצמך בתור מתנה ללידה. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית