אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 16:25 | מאת: תמר

אני נשואה מזה כ 5 שנים. בחודשיים האחרונים התעוררו בעיות ביני לבין בעלי הוא אומר שאנחנו לא מסתדרים מבחינת דעות שלדעתי זה תירוץ כי הסיבה העיקרית היא שאין לנו עדיין ילדים . ניסינו בשנתיים האחרונות להביא ילדים אך התברר לנו שיש לו בעיה . ניסינו לטפל בבעיה אך ללא הצלחה. הוא רוצה להיפרד ממני בטענה שאני לא אפספס את זמני איתו ניסיתי בתקופה האחרונה לדבר איתו שיש פתרונות ושאני רוצה להשאר איתו אני מרגישה שהוא מתרחק ממני ולא נותן לי להתקרב אליו. התברר לי גם בדיעבד שיש לו קשר עם מישהי קשר טלפוני שהיא מעודכנת לגבי המצב שלנו. לטענתו הוא לא רצה לחשוף את הקשר הזה שאני לא אפגע. הוא אומר שהיא מיעצת לו לנסות שוב אני הרגשתי מאוד פגועה וקצת נבגדת שהוא יכול לתקשר עם מישהי אחרת ולא איתי אין לי מושג מה לעשות , אני נמצא במצב מאוד רגיש מבחינתי. מה עושים?

18/06/2001 | 16:34 | מאת: ד"ר אורן קפלן

תמר שלום את מעלה השערות שונות לגבי רצונו לעזוב: בעיות הפריון, דיעות שונות, מישהי אחרת ואולי עוד. בולט שלמעשה אינך מבינה עד הסוף מה הסיבה האמיתית לדבריו ושאת נמצאת במקום מאוד אחר. הייתי מציע לך לפנות כעת לייעוץ פסיכולוגי. במידה ובעלך מוכן ניתן לפנות לייעוץ זוגי, אולם גם אם אינו מוכן אני חושב שחשוב שאת תפני. יש כאן דברים רציניים על הכף וחשוב שתוכלי להבין יותר לעומק את המצב ואופן ההתמודדות איתו. בברכה ד"ר אורן קפלן

19/06/2001 | 00:53 | מאת: רוז

אני מכירה זוג שחי 18 שנה יחד באהבה שלום ורעות עד שנולד להם הילד הראשון, ומה שאני רוצה לומר לך, שאת מחפשת את הבעיה תחת הפנס ולא במקום הנכון.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית