אני מגזימה? מה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2022 | 16:19 | מאת: NOT_FOUND

היי אני בת 16-17 עוד מעט הכרתי בחור בבית הספר התכתבנו במשך חודש כמעט כול יום... הוא אמר שאני בחורה מיוחדת ,והוא דיבר עם הרבה אבל אחת כמוני לא ראה,שהוא רואה איתי עתיד שהוא יקנה בית ,מכונית ואני אהיה אשתו ,אמרתי שזה מוזר לדבר ככה על בן אדם שאתה מכיר רק חודש(אז הוא מיניפולטיבי?) ויצא שפתחתי את הלב מהר... והיה לו צילום מסך הוא כתב בנים לא אוהבים קרשים,אני אמרתי יש לי "חזה קטן והישבן בסדר" והוא ענה,יהיה לך קל בספורט וכו..ואני מרגישה מטופשת אני ממש מתביישת בזה... גם הוא שאל אותי על מין (אתם חושבים שזה בסדר לדבר על זה בגיל כזה?) כי עניתי תשובות סתם בלי לחשוב אמרתי שלפעמים אני רוצה ,ושנגעתי בעצמי(אני יודעת שאסור לדבר על זה ולהגיד את זה ,אבל אני מטומטמת ועשיתי את זה...) עכשיו אמרתי לו שיממחק את הצילום מסך הוא אמר שהוא מחק ולא נשאר לו כלום... ושאלתי אם הוא עשה צילום מסך מתי שדיברנו על זה הוא אמר שלא ,והיה לו רק אחד והוא מחק (כמעט כול יום שאלתי אותו ,הוא לא תמיד רצה לענות הוא אמר שנמאס לו מהנושא והצילום מסך רצה מזכרת ממני ולא התכוון להראות לאף אחד,ואין לו כבר כלום..הוא אמר שלא נשאר לו כלום,הוא משקר? ועכשיו אני מרגישה מטומטמת אני מבינה שזה עבר ואי אפשר לשנות ,אבל איך נפלתי על זה? אני מבינה שאחרי חודש אולי אני אשכח את זה ,אבל עכשיו אני מרגישה מטופשת וחושבת שעשיתי משהו לא בסדר. יש לכם טיפים מה לעשות? מה אתם חושבים על הנושא? עד כמה חמור? הוא יכול לעשות עם זה משהו? אנחנו גרים רחוק לא באותו בית ספר ויש רק 2 אנשים ששנינו מכירים אבל הוא לא ממש מדבר איתם רק מתאמן או משהו כזה... והוא אמר שהוא מבטיח שהכול בינינו ,ושהיה לו מלא מקרים כאלו ורק אני עשיתי מזה כזו דרמה. אני מטומטמת? אם מישהו ישמע על זה? וגם אם לא בעזרת ה' שאף אחד לא ידע מיזה אני עדיין מרגישה טיפשה... סיפרתי לאמא שלי רק חלק קטן שהוא שאל על ס*ס אמא אמרה שלפעמים עדיף לשאול ישר מאשר מאחורי הגב ,ושעל הגוף שלי לא צריך לדבר ושאני התקדם הלאה ואקח את זה כשיעור,אבל קשה לי להתקדם הלאה.... עכשיו האם יש בה כתבות הזאת משהו חמור? שאלתי אותו גם אם הוא דיבר איתי בשביל דבר אחד הוא אמר שלא,פשוט זה מעניין וגיל כזה עם הורמונים אבל הוא באמת רצה לדבר איתי ומצטער ומקווה שאבין אותו. האם אני באמת סתם עושה דרמה יאפשר לשכוח מיזה ולהתקדם הלאה? הוא איחל לי בהצלחה בהמשך הודה על הכול ואמר שלא ימצא עוד אחת כמוני... אשמח לעצה!

שלום לך, קחי את זה כשיעור. כותבים רק מה שמוכנים שאנשים יקראו (גם כאן, אגב...). בכתיבה ששואלים על ענייני מין וגוף - יכול להיות משהו אמיתי, אינטימי וקרוב - אם זה מישהו שניתן לסמוך עליו, אבל יכול להיות גם פתח להפצה זדונית, ולפגיעה. חשוב מאוד מאוד להפעיל שיקול דעת. נקווה שהבחור בסדר ושלא נגרם נזק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית