לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 12:37 | מאת: יהודה

דיברתי עם דניאל הכול בסדר רק תקלה קטנה במחשב והוא ישוב במהרה אולי היום הוא מגיע אלי אז את יכולה לכתוב לו הודעה אפילו לשלוח מייל אני מבטיח שרק הוא יקרא את זה

18/06/2001 | 13:46 | מאת: אביב

היי יהודה, תודה על העדכון, ואני שמחה שזה רק בעיות במחשב, ומקווה שתיפטרנה בהקדם. ותמסור לו ממני - ((((((((((((חיבוק ענק))))))))))))) ושאני מתגעגעת.. וקבל גם (((((((((((חיבוק חזק)))))))))))) כי נראה לי שאתה מאוד צריך תודה, ואוהבת אביב.

18/06/2001 | 18:21 | מאת: יהודה

תודה היה כייף היתה פגישה נהדרת ועוד מישהו היה אבל חסוי

18/06/2001 | 23:58 | מאת: דניאל

הלו...הלו...חיבוקים גדולים רק אני מקבל. קטנים...אני מרשה. ותודה יקירה אל תדאגי...אני חזק.....חזק כסלע..ביחד איתך..."ושמישהו ינסה לסדוק!" ואת?מתיי הגברת יוצאת לחופשה?כמי שמכירך" שנים" חושב ,,,שאת זקוקה ועכשייו. פלמה?או חופיי הוואיי? כל מה שתבקשי....אהובתי. דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית