דודה אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 10:40 | מאת: בילי

ממממממממממממממ זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לללללללללללללללללללללל טטטטטטטטטטטטטט וווווווווווווווווווווווווווווו בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין אושר גדול יותר מתינוק/ת חדש/ה. מקווה שהתינוקת בסדר , וגם האימא. בילי.

18/06/2001 | 10:44 | מאת: אביב

היי בילי מתוקה, תודה.. תודה.. לאמא ולתינוקת שלום. (טפו.. טפו.. כן גם אני מפחדת מעין רע למרות שאין בזה הגיון, וחוץ מזה זה בטוח לא יכול להזיק). אחלה רעיון האלבום לתינוקת, כמתנה. אבל יש בינתיים רק שני פילמים, טוב היא נולדה רק ביום שבת בלילה.. :-)) אני אשמח לשמוע איך. נשמע לי שיש לך מצב רוח טוב, ואני שמחה, באמת, מאושרת בשבילך, ושמחה לחלוק איתך גם ימים טובים וגם פחות טובים, לתת עצות כשצריך וגם לשמוח כשאפשר. מקווה שתמשיכי בעליזות, וגם אם לא, אני פה להדביק אותך בחיוכים שלי תמיד. אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית