היום אני בבית....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 10:37 | מאת: בילי

אבל לא בגללי. עדיין במצב רוח טוב. בגלל שלא נתתי משמרות בשבוע שעבר אז אני אמורה השבוע להתקשר כל בוקר ולראות אם צריכים אותי. אז היום מסתדרים גם בלעדי. וזה בסדר מבחינתי. את טבילת האש כבר עברתי אתמול , וכאמור זה לא היה נורא בכלל. תודהההה ענקית לכל מי שבירך אותי אתמול. אני מרגישה כל כך טוב ,שאני לא יכולה להחליט מה לעשות היום. לנקות?- נורא בא לי שהכל יהיה מסודר. ללכת לקניות?- יש לבן של מישהי מהעבודה יומולדת ,ואני צריכה לקנות מתנה. או לסדר אלבום?- חברה שלי ילדה , ואני מכינה לה ( או יותר נכון לתינוק ) אלבום עם קטעי עיתונות אקטואליים , חשבונות ,ערך הדולר , מזג האויר וכד' - כדי שכשהוא יגדל הוא יוכל לדפדף בהנאה ולראות איך זה היה כשהוא נולד . ( אביב- רעיון מצוין כמתנה לאחיינית החדשה שלך. אם תרצי פרטים נוספים על זה אני אעזור לך בשמחה.ודרך אגב, מזל טוב!!! ). ואני לא אספיק את הכל היום. קשה לי לבחור. נראה לי שאני אלך על הנקיון. ובזמן שישאר... אני אחליט אחר כך. לג'קי- באמת חשבת שלא זוכרים אותך??? את רוצה מכות בטוסיק?? שרה- כמה סמיילים אנחנו כבר סופרות?? עברנו שבוע ?? אלמונית- תודה על הטפיחה. אני גם לא מכירה אותך , אבל אשמח להכיר. אביב- כתבתי לך משהו בנפרד. צ'או בילי.

18/06/2001 | 16:33 | מאת: שרה

הי. שלחתי לך מיל מגניב ומשום מה הוא לא התקבל. אני סופרת ככה 5 סמיילים נפילה ועכשיו שניים. תודה. אני כל כך עייפה. אין לי כח ללכת לעבודה. שרה

18/06/2001 | 20:08 | מאת: האלמונית

הי בילי, אני מקווה שעבר עליך יום טוב. לפעמים נדמה לי שביום החופשי שלי מהעבודה (יענו חופשי) אני יכולה לעשות המון: ללכת לרשויות לשנות לסטטוס אלמנה, לנקות, לעשות קניות להתבטל, לעבוד, לשתות קפה עם חברה, ללכת העירה, לקנות לתינוק עוד בגד, לראות טלביזיה ועוד ועוד, אבל השעות נוקפות ופתאום אני צריכה לקחת את הילד מהמטפלת. ואז - להתבלגן איתו על השטיח זה יותר נחמד מלסדר תלושי משכורת...אני פה או ב [email protected]

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית