למישהי, לאליאן, לשרון, ליהודה ולאורה.. ס-ל-י-ח-ה 1

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/06/2001 | 05:44 | מאת: אביב

בוקר טוב לכולם, סליחה, סליחה ושוב סליחה !! ההתרגשות והריצות התישו אותי.. רציתי והתכוונתי לחכות לכם שתגיעו, אבל בסוף פשוט צנחתי מעייפות. נכנסתי למיטה עם ספר כדי להעביר את הזמן עד שתגיעו, ופשוט.. התעוררתי עכשיו עם הספר על הפרצוף והאור עדיין דולק. מתנצלת ומצטערת.. ומקווה שאתם לא כועסים.. זה היה ממש בלתי נשלט !! ולא הכוונה !! אני אהיה רוב היום כאן בפורום, מאחר ואני הולכת לעבודה היום סופסופ, ומקווה להגיע לאי.סי.קיו גם בלילה לקראת 22:00, שוב בתקוה שהעייפות לא תכריע אותי. מישהי - קיבלתי את ההודעה שלך גם באי.סי.קיו אז זה בסדר.. ואני אתקשר אחר כך מהעבודה.. לאליאן - שיהיה לך יום מקסים ואני מקווה שנצליח לדבר בלילה באי.סי.קיו באונליין, אבל אני יכולה גם להרים טלפון במהלך היום ותוכלי לשאול אותי את השאלה החשובה שם, ואם זה בסדר מבחינתך, אז רק תשאירי לי פה סימן.. ליהודה - מתנצלת שהשארתי אותך.. אנחנו נדבר בקרוב.. אפשר גם באי.סי.קיו, המספר שלי התפרסם פה אתמול בהודעה למישהי ואתה מוזמן להתחבר אליו וליצור קשר.. לשרון - גם לך חיכיתי, חזרת בסוף ? אני ארים טלפון ונדבר.. אני פשוט לא מגיעה אחרת לשאר הדברים שיש לי לארגן ולעשות.. סליחה. לאורה - אם בא לך לפרט באופן אישי את יכולה לשלוח אליי אימייל ורק לקחת בחשבון שלפעמים לוקח לו יומיים /שלושה להגיע אליי משום מה.. ובינתיים, לכולנו יש תקופות קשות, חשוב להוציא גם מאלו את המקסימום האפשרי, ונשמע שאת מצליחה.. אבל אם קשה מדי ואת מרגישה שאת עובדת על ריק, שהסוללות נגמרו ואת בכוח סוחבת, שזה גם קרה לי בעבר, אני פה ואת מוזמנת לשתף ולא להסס לרגע בזה.. אז סליחה ושוב סליחה !! אוהבת את כולכם אביב.

18/06/2001 | 05:48 | מאת: אביב

דניאל יקירי !! איפה אתה ? נעלמת לי ביומיים האחרונים.. ואני מחכה לסימן חיים.. מקווה שאתה ממשיך לעבוד ובגלל זה אין לך זמן, אבל אם לא.. אם זו קצת ירידה וקצת נפילת מתח אחרי ימים עמוסים של עבודה.. אז אני פה כדי להפיח את הכוחות מחדש.. ובינתיים - ((((((((((((((חיבוק חזק))))))))))))) ושיהיה יום מקסים לך ולכל הרשימה שבהודעה למעלה למרות ששכחתי לכתוב.. אוהבת אביב.

19/06/2001 | 00:03 | מאת: דניאל

תודה נשמה...ותפסיקי לדאוג לכולם...... ופנקייק אכלת? שלך דניאל

18/06/2001 | 05:54 | מאת: אביב

לאנג'ל בוקר טוב, אני שומעת את הקושי כבר כמה ימים, וכל כך כואב וכל כך מייסר, ואני רק רוצה להגיד, למרות שאת יודעת, ובתחושה שלך לא מסוגלת לעשות את זה, אם את יכולה להישען על המטפלת שלך ולחלוק איתה בנטל תעשי את זה !! בבקשה !! נשמע לי שהיא פתחה לך את הדלת, ולך קשה להיכנס בה, המחסום קיים אצלך, אבל אי אפשר לסחוב כל כך הרבה לבד, ומה שעובר עלייך נשמע לי הרבה הרבה יותר מדי.. גם הפסקת ההקאות, גם הבדידות, גם נשארת לבד בלי ההורים שבחו"ל וגם התקפות החרדה, וההצטברות של כל זה היא הרבה יותר משאפרוח אחד קטן יכול לסחוב ולהתמודד.. כל המטרה של הטיפול היא שמישהו יוכל להיות שם בשבילך ברגעי המשבר והקושי, ואם היא לא תדע, היא לא תוכל לעזור וזה חבל.. אף פעם אל תתנצלי שאת כותבת פה, ובזמן האחרון את עושה את זה הרבה.. ואין בזה שום צורך וזאת טעות. הפורום נועד לתמיכה ולעזרה במצבים כאלה, ולא להודעות השמחה.. אם אפשר לשלב בין שניהם זה מצוין, אם לא, המקום שלך נשמר והודעות השמחה יורדות !! זה ברור לי ואני מקווה שגם לכל השאר. שיהיה לך קל, שלך אביב.

18/06/2001 | 06:07 | מאת: מישהי

היי אביב המקסימה, תיארתי לעצמי שתהיי מותשת, אחרי לילה בלי שינה ויום מרגש ומלא התרוצצויות! אני שמחה שישנת והחזרת קצת כוחות. איך האחיינית? אני בטוחה שהיא נפלאה, ושאת כבר מאוהבת בה עד מעל הראש... :-)) אני אהיה בבית רוב הבוקר, כך שאם בא לך לקשקש, להתחלק בהתרגשות, לספר או אפילו אם סתם משעמם לך בעבודה - אני מחכה לך... אוהבת , מישהי

18/06/2001 | 07:07 | מאת: אביב

שוב בוקר טוב, היום סופסוף קיבלתי את האימיילים שלך מיום שישי (אמרתי לך לוקח יומיים-שלושה), ואני אומרת לך שוב שאני פה איתך, ואכן זכיתי בחברה מופלאה ואוהבת ואני מתכוונת לשמור על המצב הזה כך, וזה שאין לך כוונות לוותר, טוב שכך, אבל אין צורך, אני מתכוונת להיות איתך, במילים של המטפלת שלי, תרצי או לא תרצי, כי אכן פגעת בליבי, עוד הרבה לפני יום שישי, ועוד הרבה יותר אחריו. אז זהו, סיכמנו, אני איתך ואת איתי, לעד.. לתמיד.. וגם אם תרצי ללכת אני לא אתן לך, גם אם לא תרצי בי, אני לא מוותרת ובאה עד אלייך ומוכיחה לך שאת טועה.. שיהיה לך יום מקסים, אני אתקשר מאוחר יותר.. ויום רביעי כבר מתקרב.. אוהבת אביב.

18/06/2001 | 08:08 | מאת: שרון

אהלן........... אין מה להתנצל..........שמחה שאת נחה, נחה מאושר........... שיהיה יום נפלא, sheron

18/06/2001 | 08:34 | מאת: אביב

היי שרון, התגעגעתי אלייך... מה קורה ? הכל בסדר ? כן, מנוחה מאושר ומדברים טובים היא כל כך עמוקה וטובה, ומפיחת כוחות.. שיהיה לך יום כייפי.. אוהבת אביב.

18/06/2001 | 08:09 | מאת: יהודה

בוקר טוב באמת לא צריך להתנצל גם אני נפלתי אתמול בחצות זה לא קל להיות כל היום מול המסך העניים כבר כואבות ואי אפשר להחזיק אותם והעיקר מה שלומך ידידנו משכבר הימים נעלם ונאלם כבר כמה ימים אבל נקווה שזה רק לטובה מעומס עבודה או סתם יצא לטייל

18/06/2001 | 08:35 | מאת: אביב

היי יהודה, ימים לא קלים מה ? ראיתי קצת התכתבויות, למרות שלא הצלחתי להבין בדיוק מה. אני מקווה שתחזור לאיתנך במהרה, ואם אני יכולה לעזור במשהו. רק תשאיר סימן. ואצלי - הכל בסדר תודה. שלך אביב.

18/06/2001 | 08:39 | מאת: אליאן

אולי תתני לי את המתכון ? אני לא מצליחה להעביר במילים את מה שאני מרגישה וחושבת. אבל כנראה שצריך להיוולד עם יכולות מדהימות וחיוביות כאלה. רק על דבר אחד אני :-( שכחת את מילת הקסם שלך שגורמת לי לחייך ולא משנה באיזה מצב אני... אז אני מחכה לה,למילה... כדי שאוכל להתעורר..:-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית