בעיקבות תאורים ורגשות של ילדים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/09/2022 | 18:18 | מאת: מיכל...

מתחברת אלייך במבי ואלייך סוריקטה ברגשות האלו...כל כך חזק הרגש של ילד עזוב, מוזנח או ילדה שקופה. אני מרגישה ילדה ניצחית..לפעמים לטוב (נראית צעירה לגילי) ושמחת חיים ומחייכת ובעלת אנרגיות ;) ולפחות טוב או לרע ילדה טיפשה שלא מבינה כלום, סתומה כזו, שלאיש לא אכפת ממנה...לא אהובה ולא אכפת ממנה בכלל. כזה. תלוי במצב רוח שלי. זה משתנה..

הי מיכל, מכירה את הספר הקלאסי 'משחקיהם של בני האדם' של ברן? הוא מתאר שם חלוקה בנפש לילד, בוגר והורה. הילד שבנו בנוי בדיוק מזה - מחוויות טובות של ילד ומחוויות לא טובות... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית