התנצלות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2022 | 21:15 | מאת: סוריקטה

הי כולם, מתנצלת, לא הייתי מסונכרנת בכלל עם ההודעות ואפילו פספסתי חלק. מאפיין את מצבי המבולבל לאחרונה. גם די לא סבלתי את אופן ההתנסחות שלי. ובכן. אוף. מה שנאמר, נאמר. ובכל זאת - סליחה. סוריקטה תחת אימה. פוחדת פחד אפל. לילה טוב ובכלל חשבתי לכתוב על הממממ לא זוכרת כבר...

01/09/2022 | 09:44 | מאת: .במבי פצוע..

הי מתוקה, קראתי את ההודעות והתגובות השונות שלך ואני לא מצליחה להבין על מה ולמה עלייך להתנצל... ? כשאני קוראת ו'שומעת' אותך, אני חווה מישהי שמדברת את עצמה בכנות, באותנטיות ,מתוך מתן כבוד לעצמה ולאחרים... אני חושבת שאת אדם מאוד מאוד איכותי , קוראת את מילותייך ומקשיבה להן בכל עומק הרצינות וממשיכה לחשוב עליהן... מקשיבה להערות ולהארות .. בהזדמנות זו אני שוב מודה לך !!!! את אדם יקר ביותר!! וגם נדיר בעיני... שלך, במבי

01/09/2022 | 12:48 | מאת: חטוליטוש

יפה שלי לא נתקלתי בדברים שיש לך על מה להתנצל ומהו בכלל הפחד האפל ממנו את פוחדת ? אוהבת חטו לית

01/09/2022 | 20:27 | מאת: מיכל...

אין על מה להתנצל. את בסדר. את מהממת בדיוק כפי שאת!

הי סוריקטה, את בסדר גמור, למרות הרגשתך שאת צריכה להתנצל. תראי מה כותבות לך כאן כולן. אודי

02/09/2022 | 06:25 | מאת: סוריקטה

ואני עדיין חושבת ממש שאני לא בסדר. כותבת כאילו כלום - אבל אני לא בסדר. אני לא. לא רואים. אבל אני לא בסדר. מאד לא בסדר. סוריקטה

04/09/2022 | 16:26 | מאת: אביב 22

את בסדר בהחלט מתנהגת כותבת בצורה הגיונית ונכונה למצב שאת נמצאת בו את באבל עוד לא סיימת לעכל את שנת האבל שלא הסתיימה וכבר מוות נוסף כל המערכת מטלטלת , שייכות שורשיות משפחה אני ... בהחלט את מרגישה "לא בסדר" , אני מניחה ולוקחת מעולמי אז סליחה אם לא מדוייק לך מרגישה שבפנים את מאבדת אחיזה מרגישה מבוהלת , משותקת , אולי מנותקת ויחד עם זאת מאוד מחוברת למציאות לזכרונות לחוסר הקיומי במציאות ... אני מניחה שאני מבינה את מה שאת אומרת שאת לא בסדר ....תני לעצמך את המקום המתאבל הכואב המשותק המנותק ...מגיע לך , בהחלט זה בסדר כאן ואת בסדר . חיבוק ענק אביב

05/09/2022 | 05:20 | מאת: סוריקטה

הי אביב, המון תודה. את ראויה (גם את) וחשבתי מאד שייפתח עבורך עץ חדש. לא בטוח שאדע לתאר בפירוט מה אני מרגישה, אלא מילים כלליות. אולי תלושה ואבודה איכשהו בכיוון. סוללה חלשה, המערכת מבצעת כיבוי, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית