סוריקטה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2022 | 22:42 | מאת: -חנה

נכנסתי רק לרגע... סוריקטה אהובה ויקרה ראיתי שאביך נפטר, שולחת חיבוק אהוב מרחוק

הי חנה, הזדמנות לשאול לשלומך? אודי

30/08/2022 | 06:48 | מאת: סוריקטה

הי חנה, אצטרף לאודי ואשאל גם אני לשלומך. ותודה על הניחומים. להתראות, סוריקטה

31/08/2022 | 12:04 | מאת: חטוליטוש

היי חנה כמה טוב שנכנסת והצצת לכמה רגעים באמת מה איתך ? באמת מזמן לא שיתפת ואני חושבת עליך לא מעט ומחכה בכל פעם שאני נכנסת לראות גם אותך.. מיכלי מאמי את צודקת המחירים לא פשוטים אך אם תסתכלי על מה שאת מקבלת בתמורה למה שאת משלמת..לעניות דעתי מה שאת מקבלת בטיפול שווה את הכל כי את יוצאת מהמטפלת עם כוחות מחודשים להמשיך ואת לא חייבת להפוך את זה לקבוע ...אני מאמינה שכתצטרכי היא תוכל תמיד לקבל אותך אוהבת חטולית

05/09/2022 | 18:23 | מאת: -חנה

אודי, ריגשת אותי עם תגובתך... לא ברור מאליו ואפילו מרגישה דמעה, לא יודעת אם תראה בין שלל הודעות הפורום ובכ"ז אכתוב מעט, אני עדיין ממשיכה בטיפולים ( פוריות) ולא מאמינה שחלפה לה שנה שאני בתוך זה...שנה של הרבה כאב, מחר נפגשת עם רופא חדש כדי לחשוב מה ואיך אפשר עוד לעשות...

05/09/2022 | 18:26 | מאת: -חנה

כמעט ולא ראיתי שכתבת...(: ואם תראי עכישו, תתסכלי מה עניתי לאודי בתגובה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית