כתבתי בלהט ..איך שיצאתי מהפגישה כתבתי בלי לחשוב דקה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2022 | 22:35 | מאת: מיכל...

אני אמפולסיבית ..אוףףףףףףף אבל באמת לא יודעת..אולי היא אמרה את זה כי אני באמת לא צריכה..שאבין...אמרתי שאני לא יודעת אם אני צריכה בכלל טיפול. היא אמרה שזו לא השאלה השאלה אם אני רוצה? אז בסכומים של היום..לא חושבת שרוצה. לא מבינה כל כך..רוצים שנבוא רק שממש אקוטי לנו??? כי ככה זה מרגיש. למרות שברציו מגיע למטפלים להרוויח. אבל מי מקבל בימנו 400 שח מי??? לא לשעה אלא בעצם 50 דקות..בעצם 45 היא מטפלת....אוף 45 דקות . אמרת היי וביי...אוף. אני משלמת מורים פרטיים, מורים - עם שלא מעריכים :( אפילו לא חצי מטיפול.... אני מרוויחה 40 ש"ח נטו 🤣 אולי טיפה יותר לשעה.ברוטו אולי 70 שח... הכי קשה שזהו וזה לתמיד. אין סיכוי שאבוא שוב. וזה עצוב. מאוד. אני בשוק בכלל אודי שאתה פה וזה כן, מעין טיפול בקטן, בהתנדבות??? השתגעת? למה אתה כזה טוב לב? למה? אתה יכול להסביר לי מה מניע אותך להשאר פה? לא להציע פתאום כתיבה בתשלום :( אוף עצוב לי נורא. ...( סליחה אל תגידו שהכנסתי לו רעיון לראש🤦‍♀️) פרידה והפעם לתמיד. בלי דלת פתוחה בלי חלון בלי צוהר בלי פתחון קטנטון..בלי כלום. האם אתן משלמות מחיר מלא?? פרטי??? כי דרך קופ"ח אי אפשר למשוך שנים... זה 15 מפגשים ואחר כך בקשות לתוספת..וצריך אבחנה ורשום לך בתיק. שאלתי מה הייתה כותבת באבחנה אם הייתי מבקשת היום מצחיק שאמרה שכיום לא הייתה ממש כותבת אבחנה...פעם כן. כשהגעתי אליה. כי היום אין אבחנה. זה טוב...כנראה. סליחה שהצפתי ..ובטוחה שאתה חושב שמגיע למטפל פרטי לקבל כזה סכום. עבד קשה, למד הרבה וכו'. אבל זה קשה לשלם את זה למטופל..קשה. יוקר המחיה גם ככה חונק. אודי...זה חייב להיות לתמיד? האם הסכום הזה ירחיק אותי כמו לא לקנות שתיה ממותקת כי זה יקר....התמכרתי לטיפול. ועכשיו גמילה בבת אחת..ככה מרגיש לי פתאום.

הי מיכל, ההבדל בין רצון לבין צורך... רצון הוא יותר מודע ('בא לי שתיה ממותקת'). צורך יכול להיות עמוק יותר וכדאי להקשיב לו ('אני צריכה מקום וישיקשיבו לי'). אודי

30/08/2022 | 06:51 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, להבדיל, אמנם, כי איני עם תארים רשמיים, גם השכר שלי נמוך. התעריף שאני משלמת לפגישות עם איש מקצוע גבוה בהרבה ממה שרשמת. אני מוכנה להשקעה הזו והיא מאד חשובה לי. סוריקטה

31/08/2022 | 08:15 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל הי, 400 ש"ח לפגישה היום ? איפה את חיה..? :) לדעתי, מטפל פרטי לוקח היום כפול מסכום זה על פגישה אחת.. אולי יותר ? יכולה לשתף ולומר לך שכשנפגשתי עם אמא צביה לפני למעלה מ 13 שנים , ובהתחלה ,היה מדובר על פגישה שבועית אחת התעריף היה גבוה מזה שציינת.. קולטת ? לפני למעלה מ 13 שנים התעריף לפגישה שבועית אחת גבוהה יותר מו שציינת... היום ,אין לי מושג לגבי תעריף פגישה שבועית אחת , א. בגלל שאני נפגשת עם אמא צביה 4 פעמים בשבוע וככל שישנן פגישות רבות יותר -כך העלות הכספית על כל פגישה פוחתת . ב. בגלל שמאז שהגעתי אליה, היא לא העלתה עבורי את התעריף... בספטמבר, למעשה משבוע הבא, הסטינג אמור להשתנות, אנחנו נעבור להיפגש 3 פעמים בשבוע ואני מיוזמתי חושבת לשלם יותר על כל פגישה. כפי ששילמתי בעבר כשנפגשנו 3 פעמים בשבוע . (הגעתי אליה לפני 13 שנים והתחלנו בפגישה שבועית אחת ואחרי בערך חודשיים עברנו לפעמיים בשבוע ,אחרי חצי שנה בערך עברנו ל3 פגישות בשבוע, לאחר שנה בערך עברנו ל 4 בשבוע, ואחר כך במשך 4 שנים נפגשנו 5 פעמים בשבוע ולפני מס' שנים חזרנו ל 4 בשבוע ומשבוע הבא זה יהיה 3.. זהו לבנתיים.. שלך, במבי

31/08/2022 | 19:00 | מאת: מיכל...

וואו.. אוף המחירים. במבי יקרה! התקדמות! אלופה שאת....בהצלחה. אני צריכה להגיד תודה אם כך... קשה.

31/08/2022 | 19:22 | מאת: סוריקטה

את תדירות הפגישות. ובכלל זמני המעברים. בעבר הייתי מתמקדת בזה באופן דומה למדי, ובשנים האחרונות ויתרתי והפסקתי לספור. אולי דווקא בקטע טוב של שחרור. אולי. אצלי עלו התעריפים (אבל בסדר, בתקופה של התדירויות הגבוהות, בהן גם ההכנסות שלי היו די אפסיות התעריף היה נמוך באופן מיוחד, למרות שעבורי זה היה המון). התעריפים עתידים לעלות שוב ב 2023. הזמנים זורמים. בכל אופן, אני חושבת שיש התאמה למטופל, למיטב הבנתי. לילה טוב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית