למישהי מיוחדת..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2001 | 20:48 | מאת: אביב

היי מישהי מיוחדת, האימייל עם מספר האי.סי.קיו שלך עוד לא הגיע, ואני לא יכולה להתאפק אז אני נותנת לך כאן את שלי. כל מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ על add/invite user ובחלון שנפתח בשדה של מספר אי.סי.קיו לרשום את המספר שלי, ואז ללחוץ חפש, ותמצאי אותי ותוסיפי לרשימה שלך. ואז את יכולה לשלוח אלי הודעות.. בדרך כלל האי.סי.קיו שלי סגור, אבל אם תשאירי לי הודעה שאת כאן, אני אעלה אותו... אם תהיי היום בסביבות 23:00 והלאה, אני אהיה שם.. מקווה שנדבר.. והמספר - 1177775661 אוהבת אביב.

17/06/2001 | 21:11 | מאת: מישהי

ובכל מקרה, המספר שלי הוא: 121288121 (איך לא חשבתי קודם לרשום אותו כאן... פשוט לא חשבתי שייקח לאימייל כל כך הרבה זמן להגיע!) אני כאן עכשיו. אני לא יודעת אם את עדיין כאן, כך שבכל מקרה אני אחכה לך ב- 23:00 . קבענו!! אוהבת ומחבקת, מישהי

17/06/2001 | 21:26 | מאת: יהודה

גם אני כאן

17/06/2001 | 21:32 | מאת: אביב

היי מישהי, כמעט כמעט נפלט לי השם שלך.. איזה מזל... אני פה, מנסה לשלוח לך הודעה וזה תקוע, אני רואה אותך באונליין, אז אם את כאן, תשלחי לי הודעה באי.סי.קיו ואני אענה. שלך אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית