לא עוד.........סליחה שמציפה פה :( האם יתאפשר לכתוב כמה הודעות שרוצים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2022 | 09:24 | מאת: מיכל...

לא עוד לא עוד סבל לא אוסיף מכאוב אתה לי לא דגל לא אות לא סימן העלם מכאן. לא עוד חלומות לא עוד אשליות אתה לא קיים אני לא קיימת נעלמת.

11/08/2022 | 06:31 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, רשמתי לך בעצים נוספים, לא זוכרת אם גם כאן. יהיה סבל. סבל הוא חלק מהחיים. לא ניתן להכחידו, והוא אפילו מצטבר. אבל לצדו, עדיין, יכולות להיות הנאות, ואפילו משמעותיות. גם הן מצטברות, אגב. שניהם קיימים. ביכולתך, במרחק זמן, אולי, לתת פחות משקל לקול שעכשיו רומס אותך. איך את היום? שלך, סוריקטה

הי מיכל, הפתרון של סבל לא קיים ואני לא קיים - נשמע לי קצת בעייתי... מציע לחזור ולחשוב על ההבחנה שבין כאב (עובדת חיים בלתי נמנעת) לבין סבל (היחס שלנו לכאב, שהוא כן נין לשינוי). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית