להיות בת.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2022 | 09:22 | מאת: מיכל...

בת נהייתם הורים לפני שאני הייתי בת. בת לא מוחקים במחק. בת לא מעלימים בחשיכה לפני השינה. אולי בת לא חייבים לחבוק? בת לא חייבים לאהוב? כל אלו הן מותרות. בת מולידים בת מגדלים כיצד? לא יודעים... בת נעלמת בתוך צל של קרבה בת מתחמקת עדיין נותרת ללא מילים בת בשקיעה.

10/08/2022 | 15:40 | מאת: סוריקטה

מיכל יקרה מאד, שיר נפלא מאד נפלא ואמיתי ורציתי לומר לך כמה את אהובה. את אחלה מאד. סוריקטה

10/08/2022 | 15:48 | מאת: .במבי פצוע..

בת, יודעת? גם אני בת, בת של.. אולי נתבע אותה? נאבק בה, נכה אותה על חזה? חזק, בכח, ללא רחמים, עד שחבורות כחולות יכסו את גופה? תשכב על הרצפה ותלחש, גם אני בת, בת של.. אליה תפנו את תביעותיכם... שרשרת כובלת, חונקת, לי אין בה צורך!

10/08/2022 | 22:25 | מאת: מיכל...

אוי במבי....אוףףףףףףףףףףף. חיבוק מתאים טוב??

11/08/2022 | 11:25 | מאת: חטוליטוש

שתיכן אהובות שתיכן נפלאות שתיכן בנות של.. נכון מאוד גמני בת של.. ומכירה היטב את כל מה שאתן כותבות בהמון כאב עד צרחות אמת לאמיתה בת קטנה..מיכלי בת בכורה..במבי.. בת יחידה זו אני כי אחי גר בחול.. במשך השנים הגעתי להחלטה ומעשה שאני פשוט חייבת לסלוח לאמא שלי על הכלללל!! אחרת לא הייתי יכולה להיות לצידה לסעוד אותה וכל טיפול שהיא זקוקה לו כי אחרת מה יהיה עדייו לא מוותרת עליה כי זה מה שנשאר לי.. אוהבת אתכן בנות חטולית

איזה יופי, מיכל... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית