אודי,מיכל,סוריקטה,אביב,חטולית,שירה,רוני,ינשוף וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2022 | 18:12 | מאת: .במבי פצוע..

אתם יודעים? גם אתה אודי וגם אתן מיכל וסוריקטה מדברים על גדילה כמשהו טוב,חיובי (אמנם נכון שאת סוריקטה לחשת את הגדילה) ... אם אתם שואלים אותי.. יש בי עכשיו התנגדות... מרגיש לי שאני כמו נאחזת בשמלה של אמא צביה..מחזיקה בכל הכוח ,לא רוצה לשחרר..לא רוצה לגדול, לא רוצה !!! ואולי רק הפחד מדבר עכשיו מגרוני ? איך אדע מה אני רוצה ? נפגשנו בחמישי והגעתי מרוגשת ושמחה והייתם צריכים לראות המבט שלה.. זוג פנסים שמאירים את כל העולם... ושיתפתי אותה בכל ה שהתרחש במהלך הזמן שלא נפגשנו.. (הקראתי לה גם קטעים נבחרים מפה) וגם הקראתי לה אודי מה שאמרת בהקשר לשינוי שהיא עושה :שזה נשמע לך הדרגתי, קשוב ורגיש... היא חייכה .נראה לי ששמחה :)) ינשוף...אין לי כל כך מה להגיד לך..זה נשמע מאוד קשה.. עבודה סיזיפית... מחזיקה לך יד ..באמת לא קל.. וסוריקטה, 'רגשות אשמה סביב זה שכביכול חיה.. מוכר לי.. :( שלכם, במבי

31/07/2022 | 10:29 | מאת: מיכל...

במבי יקרה, נשמע מצויין! על כאבי גדילה שמעת?? אז כזה ;) לא קל לגדול אבל שווה!!!

31/07/2022 | 22:39 | מאת: .במבי פצוע..

מיכל , מתוקה שאת !!! קראתי את תגובתך והתחייך לי :)) מתוקה.. שלך, במבי וכנראה שאת צודקת :)

הי במבי, את לא לבד... נזכרתי במשהו שכתבתי בגיל 17: https://www.youtube.com/watch?v=4inPv7H63go אודי

02/08/2022 | 14:17 | מאת: .במבי פצוע..

אודי יקר!!! התרגשתי מהמחווה שלך., הרגשתי שקיבלתי ממך מתנה.. תודה ענקית לך !!! וחוצמזה, הביצוע מדהים..והאקורדים בכלל אתה אמן אודי !!! שלך-במבי

02/08/2022 | 16:12 | מאת: חטוליטוש

במבי אהובה שאת באמת שמבינה את הרגשתך שרק לא תעזוב לך את היד עצם המחשבה מחרידה יקרה שלי זה כנראה מיד אך יקל עליך להתחיל להסתגל לאט לאו הרי אמרת שאת רוצה להוריד מכמות הטיפולים וזו דרך טובה להערכתי שיכולה לתת לך גיבוי להמשך חטולית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית