פריזמה ומריחואנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2001 | 17:36 | מאת: yael

מהן ההשפעות של נטילת פריזמה ועישון מריחואנה ?

17/06/2001 | 17:48 | מאת: יהודה

נו אם שאלת את בטח כבר יודעת אולי תספרי את לנו ממקור ראשון ולא תאורטי

18/06/2001 | 15:01 | מאת: yael

יהודה שלום, (ולשאר המגיבים( אני מתנצלת אם לא פירטתי את שאלתי והרי הפירוט: לא אני היא שנוטלת את הפריזמה כי אם בן זוגי היקר שבנוסף מעשן מריחואנה (גם אני מעשנת וכן, אני יודעת.....) אני דואגת מהתלות שהוא עלול לפתח לשילוב בין השניים מה שהביא אותי לשאלתי על ההשפעות/תופעות לוואי (אם בכלל) . מה שאני כן יכולה לספר זה שהמריחואנה "משפיעה" עליו "חזק" יותר מכל אחד אחר (וממני( לפעמים זה טוב...... ולפעמים זה לא......

17/06/2001 | 22:21 | מאת: Jacki

אני לא מבינה... את נוטלת פריזמה? ומעשנת מריחואנה? או שאת נוטלת פריזמה ורוצה לעשם מריחואנה וחוששת? לא קלטתי.... אם אתץ כבר עושה את השניים אז אני עם יהודה! ממני.

18/06/2001 | 00:45 | מאת: שרה

גם אני לא הבנתי. מה זה פריזמה? מה זה מריחואנה? - צוחקת תכנית, מריחוטנה לא מסוכנת לגוף היא לא ממכרת פיזית. ההתמכרות היא נפשית. יותר בריא לתפוס ראש עם מריחואנה מאשר אלכוהול

18/06/2001 | 06:08 | מאת: דר' עמי אבני

יעל שלום האם תוכלי להיות יותר מכוונת בשאלה ? כללית, מריחואנה מרגיעה פעמים רבות בטווח הקצר תופעות של חרדה ודכאון רק כדי לגרום החמרה נוספת לאחר מספר שעות - כך נוצר לעתים תהליך אל נטילה גוברת של התכשיר בנסיון הקלה (זמני) עם החמרה בטווח הארוך יותר. פריזמה מועילה (במידה ומועילה ) לעצור את התהליך - שמוש יתר במריחואנה עלול לעכב את השפעתה בכל מקרה מומלץ להוועץ בפסיכיאטר המטפל בברכה עמי

18/06/2001 | 08:52 | מאת: Jacki

האם שימוש במריחואנה באמת יכול להגביר את הדיכאון אחרי מספר שעות...? יותר מה שהוא היה לפני...? ...וואוו... תודה מראש, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית