מחלת התבקעות התעלה העליונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/06/2022 | 22:24 | מאת: איתי

היי דר , אני סובל ממחלת התבקעות התעלה העליונה באוזן ssdc כבר שנתיים , סובל מלחצים נפשיים לא נורמליים שלא חוויתי בחיי ,אני כבר בן אדם אחר לגמרי אחרי המחלה אין לי כח לדבר עם אנשים חוץ מהפחד והמחשבות השליליות לכל דבר , האם זה קשור למחלה שיש לי ? והאם יש פתרון ? ותודה מראש !

שלום איתי, התגובה הרגשית נשמעת הגיונית לאור השינוים הבריאותיים. אני ממליץ לפנות לפסיכולוג רפואי כדי שייסיע לך להתמודד עם המצב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית