באותו עניין ובעניין אחר ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2022 | 17:56 | מאת: אביב 22

הרבה זמן לא כותבת כאן על עצמי אני במצב מורכב , המוות של אמא כמו שפחדתי שנים פירק את המערכת נכנסתי למצב מאוד דכאוני מושך למטה .....מתוך התהומות , הבנתי כמה עניין המוות בגוף נפש שלי הוא ראשוני ומאוד לא מעובד מילדות.. או כמו שאמרתי למטפלת נולדתי מרחם מתה לתוך שכול ואבדן .. לפחות יש פתח להתחלת עבודה ולמה אותו עניין לימודים ....כי בימים אלו העוגן הכי חזק שלי הוא התעמקות בנושא לימוד שמעניין ומאתגר אותי ...(לימוד עצמי של הנושא ) אבל עצם הלמידה לי נותנת מקום של משמעות. גם אם אני לבד בבית מול הרצאה , ספר , מאמר .. עצם העיסוק ממלא אותי ומצליח לאחוז אותי מעל המים ... אביב

20/06/2022 | 10:34 | מאת: מיכל...

אלופה!!! זה נשמע מעולה להתמקד בלימודים❤

הי אביב, זו דרך להשיג שליטה במה שקשה וכואב. דרך טובה. סובלימטיבית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית