יש לי יומולדת - לאביב ולשאר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2001 | 14:32 | מאת: קובי

הי אביב וכל השאר מה קורה? יש לי יומולדת היום, וכמעט אף -אחד לא מברך אותי . זה מאוד מבאס אותי, אני חוגג 25 ועושה חשבון נפש. המצב לא טוב . אולי מישהו מוכן להתייחס אלי ?

17/06/2001 | 14:45 | מאת: יהודה

אז הנה מזל טוב עד מאה כעשרים מתאים לך

17/06/2001 | 15:08 | מאת: מישהי

קודם כל- מזל טוב! אני מקווה שיום ההולדת יהיה שמח, למרות הכל. להיות לבד זה בוודאי מדכא , בפרט ביום ההולדת. יש לך מושג למה אתה כל כך לבד? מה עם חברים? עמיתים לעבודה? משפחה? בכל מקרה- אתה מאוד מוזמן לכתוב בפורום. יש כאן אנשים נפלאים, ואני בטוחה שהם ימתיקו מעט את היום, ואת הימים הבאים... אז, עד מאה כעשרים, ו... ברוך הבא!

17/06/2001 | 15:11 | מאת: יהודה

הוא כבר לא לבד הוא כאן במועדון איתנו אז למה לבד

17/06/2001 | 16:02 | מאת: שרה

קובי, היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לקובי! חג לו שמח וזר לו פורח, היום יום הולדת לקובי. מזל טוב, עד 121 ואם תרשום כתובת E MAIL אוכל לשלו לך ברכה ממש מדליקה. מוזר איך שאנחנו מיחסים חשיבות ליום ההולדת שלנו. גם לי יום ההולדת הוא יןם חשןב, אז תפוס חבר ולכו לחגוג. והעיכר שתשמח כי להיות עצוב ביום הולדת זה לא נחמד שרה

17/06/2001 | 16:03 | מאת: שרה

קובי, היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לקובי! חג לו שמח וזר לו פורח, היום יום הולדת לקובי. מזל טוב, עד 121 ואם תרשום כתובת E MAIL אוכל לשלו לך ברכה ממש מדליקה. מוזר איך שאנחנו מיחסים חשיבות ליום ההולדת שלנו. גם לי יום ההולדת הוא יןם חשןב, אז תפוס חבר ולכו לחגוג. והעיכר שתשמח כי להיות עצוב ביום הולדת זה לא נחמד שרה :-)))))))))))))))))))))))))))

17/06/2001 | 16:05 | מאת: שרון

לא מכירה אותך ואתה לא אותי.ובכל זאת לא מחשבנים כאן.........אז מקווה שלמרות הכל תקבל את האיחולים בשמחה וגיל כי כל שנה שעוברת היא הזדמנות ללמוד להיות מאושר , לאהוב את עצמך ולחשוב על עצמך בראש ובראשונה. וביחס לכול מי שעדיין לא ברך........אל תצפה כדי לא להתאכזב. החברים (גם כאלה שאתה מכיר רגע.....) יתנו אותותיהם בזמנם. חשבון נפש? יש לזה קונוטציה שלילית, למה לא תקרא לזה , זכרון?.........זכרון שהוא יתרון.יתרון כי ביכולתך להשתמש בו כדי לשנות את עתידך. הנה משהו חדש לשנתך החדשה.......אופטימיות רדודה?! אולי אבל זה עובד, צריך לרצות. אז הרבה מזל טוב, והרבה מזל במציאת שביל הזהב לאושר. שרון

17/06/2001 | 16:56 | מאת: אביב

היי קובי, קודם כל ולפני הכל מזל טוב. החבר'ה ארגנו לך מסיבת הפתעה משגעת כאן עם המון ברכות שאני מקווה שתראה.. ימי הולדת באמת משמשים אותנו המון פעמים לעשות חשבון נפש, בייחוד העגולים שבהם, ו- 25 זה רבע מאה והוא משמעותי. אני מקווה שאתה לא מחמיר עם עצמך יותר מדי, ויכול למצוא את הדברים הטובים ואת ההישגים שהצלחת להשיג במשך הזמן לצד הדברים לשיפור. אם תרצה נוכל גם לנסות לחשוב ביחד איך לגרום ליום ההולדת הבא ליהיות שמח יותר גם בחוץ ולא רק פה בבית. אם תפרט קצת יותר איך קרה שאף אחד לא מברך אותך השנה, נוכל אולי ביחד לחשוב איך מתקנים את זה בשנה הבאה, איך שנה הבאה יהיו לך המון ברכות גם בחוץ. קיבלת פה המון התייחסות מהרבה אנשים מקסימים, אל תהיה מבואס, תשמח בהם, ואם תחזור בערב נמשיך לחגוג. ובינתיים, אני מקווה שיש לך חיוך רחב על הפרצוף מהברכות, ושולחת עוד המון המון המון מזל טוב ובלונים צבעוניים, כדי שהוא יגדל ויתרחב עוד יותר. אביב.

17/06/2001 | 20:14 | מאת: Jacki

היום יומולדת לק-ו-ב-י ! ! ! שלום אחי! מה שלומך מותק? 25 זה אחלה גיל. אני מוכנה להתייחס אלייך, לאחל לך שיהיו לך רק עוד שנים יפות, עם המון אושר ואופטימיות!!! ובריאות...והצלחה...ולא לשכוח ת'חיוכים!!! שלך תמיד, אני.

19/06/2001 | 20:24 | מאת: טלי וינברגר

היי קובי, קודם כל - המון המון מזל טוב!! וחוץ מזה, תראה כמה אנשים מתייחסים אליך... אולי תספר לנו קצת על עצמך? אני מזמינה אותך להמשיך ולהשתתף בפורום, אני מבטיחה לך עוד הרבה התייחסויות כלפיך, ובוודאי גם אתה יכול להתייחס להודעותיהם של הגולשים האחרים! מאחלת לך רק טוב! בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית