לשרון המקסימה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2001 | 14:29 | מאת: אביב

היי מתוקה, נעלמת לי בזמן האחרון, אני מקווה שהכל בסדר... אנחנו צריכות לדבר גם לגבי סוף השבוע כבר יש לי עידכונים בענין.. תרימי טלפון מתישהוא כשתתפני, או אם תהיי פה בערב/לילה אחרי 20:00 באי.סי.קיו, תשאירי לי סימן או שעה, ואני אהיה גם.. נשתמע אוהבת אביב.

17/06/2001 | 15:56 | מאת: שרון

הי מתוקה........ שלחתי לך מייל בצהריים. אני מניחה שאהיה מאוחר יותר אני במכון......... מה שלומך? נשמע דרך המקלדת שמצב רוחך מחוייך.......נפלא. אז שימשיך להיות, מצרפת גם את חיוכי ויש..... sheron

17/06/2001 | 16:49 | מאת: אביב

היי מתוקה, אם תהיי פה אחרי המכון אז נדבר באי.סי.קיו גם אני אהיה פה. יש לי גם עדכונים בקשר לעבודה.. אני כבר מתה לדבר איתך, נעלמת באמת והיית חסרה.. כל כך הרבה דברים קורים לי.. ביי בינתיים, חייבת לעוף, אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית